Metrin Krem Hakkında Merak Edilen Sorular

Metrin Krem Hakkında Merak Edilen Sorular

Metrin krem nedir? 30 g’lık plastik burgulu kapaklı alüminyumtüplerde eczanelerde satılan Metrin krem bit ve benzerlerine karşı etki gösterir ve bu hayvanları, sinir sistemlerini etkileyerek öldürür. Metrin krem hakkında merak edilen soruları kaleme aldık. 

Yazımız tamamen Metrin Krem’in prospektüsü baz alınarak yazılmıştır. Herhangi bir öneri ya da tavsiye içermemektedir.

İlginizi çekebilir: Fucidin krem hemoroid için kullanılır mı?

Uyuz tedavisinde sıkça tercih edilen Metrin krem 20 TL fiyatı ile eczanelerde satılmaktadır. Özellikle uyuz hastalığından şikayetçi olan birçok kişi tarafından kullanılması hakkında merak edilen soruların birikmesine neden oldu. Bizde tüm bu soruları tek bir başlık altında topladık.

Metrin krem uyuz tedavisi ve pubis biti (kasık biti) enfestasyonlarında/bulaşmalarında kullanılan bir kremdir. Düzenli olarak kullanıldığında etki etmektedir.

Metrin krem kasık bitinde ve uyuz tedavisinde farklı farklı olarak kullanılmaktadır. Burada tanı oldukça önemlidir. Eğer ki kasık bitiniz yani pubis bitiniz mevcut ise;

 Eğer ki Metrin kremi uyuz tedavisinde kullanacaksanız oda şu şekildedir:

Metrin kremin içerisinde herhangi bir maddeye alerjiniz var ise alerji oluşturabilmektedir. Onun dışında herhangi bir alerji söz konusu değildir. Kremi kullanmadan önce içeriğine dikkat ediniz.

Metrin kremi reçetesiz olarak eczanelerden satın alabilirsiniz.

Metrin krem 1 kez kullanılması genellikle yeterli olmaktadır. Lakin gereken iyileşme sağlanmaz ise 7 günden sonra uygulanmalıdır.

Metrin krem genellikle etkisini ilk kullanımda göstermektedir. 2. Kullanıma gerek duyarsanız bu kullanım 1 haftadan aşağı olmamalıdır.

Egzama, deride saldırgan bir ajanla temas sonucu veya herhangi bir ilaç kullanımının sonucu olabilen, deride kaşıntı, şişlik, su toplaması ve kızarıklık gibi semptomların ortaya çıkmasıyla tanımlanan akut veya kronik bir deri iltihabıdır. Metrin krem egzamaya karşı etkili bir krem değildir.

Metrin krem genellikle tek kullanımda %90 etki göstermektedir. Lakin eğer ki tam bir sonuç alamazsanız 1 haftadan aşağı bir sürede kullanmamanız önerilmektedir.

Metrin kremin gebelik kategorisi B’dir.

Metrin kremi 1 defa uygulamak genellikle yeterli olmaktadır. Lakin gereken etki görülmemiş ise 7 günden aşağı 2. Dozu uygulamamanız gerekmektedir.

Metrin krem uyuz tedavisi ve pubis biti (kasık biti) enfestasyonlarında/bulaşmalarında kullanılan bir kremdir. Doğru kullanılması halinde uyuz hastalığını oldukça iyi gelmektedir.

Metrin krem kaşıntı önleyici olarak kullanılan bir krem değildir. Lakin uyuz hastalığının vermiş olduğu bir kaşıntı söz konusu olur ise onu önleyebilir.

Genellikle ortak kullanılan kişisel eşyalardan bulaşan mantar, ölü kreatin hücrelerine mantar sporlarının saldırması sonucu oluşmaktadır. Metrin krem mantara karşı kullanılan bir krem değildir.

Metrin krem her gün kullanımı uygun olmayan bir kremdir. Genellikle 1 defa kullanıldığında %90 oranında etkili olmaktadır. 

Metrin krem prospektüsünde yazıldığı şekilde uygulandığında genellikle işe yaramaktadır. Uygulamadan önce bölgenin temiz ve kuru olmasına özen gösterin.

Metrin kremin içeriğinde kortizon yer almamaktadır.

Metrin kremin kokusu hakkında herhangi bir bilgi yer almamaktadır.

Metrin krem hamilelik döneminde kullanımı uygun bir krem değildir. Dolayısıyla bilinçsiz bir şekilde kullanımı cenine zarar vereceği için kullanmadan önce doktora başvurmanız önemlidir. Bunun dışında doktorunuzun önerisi halinde kullanıma özen gösterin. Metrin kremini kullanırken hamile kalırsanız da doktora bilgi vermeniz gerekmektedir.

Metrin krem dış genital organlara uygulanabilmektedir. İç genital organlara uygulanması sakıncalı olabilmektedir.

Metrin krem uyuz tedavisi ve pubis biti (kasık biti) enfestasyonlarında/bulaşmalarında kullanılan bir kremdir. Doğru kullanılması halinde uyuz hastalığını tedavi etmektedir.

Metrin krem yüz ve baş kısımları haricinde vücudun diğer geri kalan kısımlarına uygulanabilir.

Metrin krem genellikle ilk kullanımda etkisini göstermektedir. Göstermemesi halinde 2. Uygulama için en az 7 gün beklenmelidir.

Metrin krem temiz ve kuru bölgeye uygulanır. 8 ila 12 saat arasında beklenir ve bölge yıkanır.

Metrin krem genelde 1 kullanımda etkisini göstermektedir.

Metrin kremin sıklığı yoktur. İlk kullanımda %90 başarı elde edilmektedir.

Sivilce, bazı yağ bezlerinin yağ ve ölü deri ile tıkanmasıyla meydana gelen cildin iltihaplanma süreci olarak tanımlanır. Metrin krem sivilce için kullanılan bir krem değildir. 

Metrin kremi saça sürmek uygun değildir. Doktor önerisi ile kullanılabilir.

Metrin kremi yüze sürmek uygun değildir. Doktor önerisi ile kullanılabilir.

Metrin kremi eczanelerden satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Fulya Zenginer Kimdir?

Fulya Zenginer Kimdir?

Burak Deniz Kimdir?