Instagram fenomeni Bengü Arslan kimdir? Kaç yaşında?

Instagram fenomeni Bengü Arslan kimdir? Kaç yaşında?

Instagram fenomeni Bengü Arslan Tenis Türkiye Şampiyonaları’nda yedinciliğe kadar yükseldi.1998’de Fransa’da düzenlenen FIFA Dünya Kupası‘nda görev aldı.

Bengü Arslan Üniversitelerarası Tenis Şampiyonası’nda ise bir şampiyonluk bir de ikincilik derecesi aldı. 2006 yılında Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenen Dünya Üniversiteler Spor Federasyonu’nun düzenlediği foruma Türk öğrencilerini temsilen, konuşmacı olarak katılan Bengü Arslan kaç yaşında? Sportif başarılarının yanı sıra akademik başarılara da imza atan ve Antalya’da düzenlenen 1.Ulusal Akdeniz Öğrenci Sempozyumu’nda “Kadın Sporcuların Yer Aldığı Günlük Gazete Haberlerinin Sunum Biçimine Dair Bir İnceleme” adlı çalışma ile Sözel Bildiri dalı birincisi olan Bengü Arslan aslen nereli? ve Instagram’da güzelliğiyle de göz kamaştıran Bengü Arslan’ın burcu ne?

5 yaşında yüzmeye başlayan Bengü Arslan, 7 yaşından itibaren birçok yarışmaya katıldı. 1997 ve 1998 yıllarında Çanakkale’de düzenlenen boğaz geçme yarışında iki kere Türkiye Birinciliği kazandı. Aynı yıllarda Uluslararası GAP şenliğinde 3 kere birincilik kazandı. 11 yaşında tenis sporuyla tanıştı. Daha sonra yüzmeye profesyonel olarak ara verdi.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ada Masalı dizisinin Ali Özgür’ü (Alp Navruz) kimdir? Sevgilisi kim? Aslışah ile ayrıldı mı?

Çalışma Odası Tasarımları

İbrahim Dursun kimdir? Kaç yaşında? TikTok’ta gelişmek isteyenlere hangi tavsiyeleri veriyor?

Göze far nasıl uygulanır