Edanur Zeynep Duman kimdir? Sevgilisi var mı?

Edanur Zeynep Duman kimdir? Sevgilisi var mı?

Güzelliğinin yanı sıra dobralığı ve sempatik tavırları ile TikTok platformunun sevilen isimlerinden birisi olan Edanur Zeynep Duman, 22.00 00.00 saatlerinde yayın açmaktadır. Açtığı canlı yayınlarında sempatik tavırları ve güleç yüzü ile hatrı sayılır bir kitle toplamayı başarmıştır. Edanur Zeynep Duman kimdir? Sevgilisi var mı?

Sempatik tavırları ve dobralığı ile TikToker da adını fenomenler listesine yazdıran güzel fenomen Edanur Zeynep Duman’ın hayatı bir hayli merak edilmiştir. 1.58 boyundaki çıtı pıtı kızları aratmayan Edanur Zeynep Duman’ın hayatına detaylı olarak göz atmadan önce kısaca tanımaya ne dersiniz?

Edanur Zeynep Duman biz yazımızı yazarken 21 yaşındadır.

21 yaşındaki genç fenomen Edanur Zeynep Duman Başak burcudur. Başak burcu kadınının güzelliğini ve dobralığını taşıdığını söylememiz mümkündür.

21 yaşındaki Başak burcu kadını Edanur Zeynep Duman, 11 Eylül 2000 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Kimliğinde aslında İstanbul Beykoz yazdığını dile getiren Edanur Zeynep Duman, aslen Bulgaristan göçmeni olduğunu ifade etmiştir.

Edanur Zeynep Duman’ın İstanbul da oturduğu bilinmektedir.

TikTok platformunda gösterdiği başarılı performansın yanı sıra duruşu ile de gözleri üzerinden ayırmayan başarılı TikToker Edanur Zeynep Duman’ın boyu bir hayli Google platformu üzerinde aratıldı. Güzel TikToker’ın boyunu sizler için araştırdık. İstanbullu sempatik fenomen 1.58 boyundadır. Edanur Zeynep Duman adeta mankenleri aratmayan bir fiziğe sahiptir. 

1.58 boyu ile adeta mankenleri aratmayan Edanur Zeynep Duman boyuna orantılı olarak 56 kilo olduğunu belirtmiştir.

Güzelliğinin yanı sıra dobralığı ve sempatik tavırları ile TikTok platformunun sevilen isimlerinden birisi olan Edanur Zeynep Duman ne okuduğu hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Google platformu üzerinde son zamanlarda Edanur Zeynep Duman’ın telefon numarası bir hayli aratılmıştır. Sizler için Edanur Zeynep Duman’ın telefon numarasını araştırdık. Lakin elle tutulur herhangi bir bilgi bulamadık.

Hobi olarak başladığı TikTok platformundan para kazandığını dile getiren sempatik TikToker Edanur Zeynep Duman’ın ne kadar kazandığı bir hayli merak konusu oldu. Lakin Edanur Zeynep Duman bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştır.

Güzelliği ile TikTok platformuna adını altın harflerle yazdıran fenomen Edanur Zeynep Duman, çekmiş olduğu Youtube videolarında sevgilisinin olmadığını belirtmiştir. Aynı zamanda ayrıldığı sevgilisine 2. bir şansı vereceğini dile getirmiştir.

Başarılı TikToker Edanur Zeynep Duman, takipçilerinin isteği üzerine Youtube platformuna girdi. İlk videosu ve 3. videosunda kendisini tanıtan ve takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Edanur Zeynep Duman’ın videolarından soruları sizler için derledik. Keyifli okumalar…

”Evet, yaptım.”

”Evet oldum.”

”Hayır, geri dönmezdim.

”Evet, yaptım.”

”Hayır, istemez.”

”Evet, ben bu durumu fix yaşarım.”

”Hayır, don’t canım gelme.”

”Hayır, üzülmezdim. Çünkü birkaç defa başlamaya çalıştım. Olmadı o yüzden üzülmezdim.”

”Sevdiğimle.”

”Hayır. Onun vicdanıyla ölür giderim.”

”Evet yaptım.”

”Maalesef evet.”

”Ben karaktersizim ben aldattım.”

”Evet 2. bi şansı veririm.”

”Evet yapmışlığım var. Ben o zaman garsonluk yapıyordum. İçeriye sevmediğim bir kız geldi sevgilisi ile birlikte. Bana kötü davrandılar. 2 çay söylediler.”

”İrem ile TikTok platformundan tanıştık.”

”Okul çıkışında altıma yaptım evet.”

”Efendi ve ahlaklı olsun bana yeterli.”

”Hayır hiç özlemiyorum.”

”Hayır. Çünkü ben seçimlerimi düzgün yaparım.”

”Evet. Biz 3 arkadaş aynı evde kalıyorduk. Sevgilime uyuyorum diyip gece 1’de dışarı çıkmıştık.”

”Arkadaşlar size ilk alkol içme anımı anlatıcam. O zaman 15 yaşındaydım. Çevremdeki herkes zil zurna onu yaptık bunu yaptık diyorlardı. İnsanda merak ediyor tabii ki. 6 kız bi arkadaşımızın evine gittik. Votka aldık. Ben hayatımda hiç içmemişim. Bir arkadaşımız kendisine gelmemizi söyledi ama biz onu dinlemedik ve başka arkadaşımızın evine gittik. Gittiğimiz evin babasıda hemen binanın aşağısında çalışıyordu. Aramızda bi kız içtikten sonra ağlamaya başladı. Konuda eski sevgilisi. Bir diğeri Bahar Candan taklidi yapıyor. Ortam çok ayrıydı. Bana hiç bir şey olmadı ama. Evin sahibi kız normalde kapalı kutu gibidir ama bir ağlamaya başladı. Herkes bir anda eski sevgilisini aramaya başladı. Ben herkesin telefonunu sakladım. Evin sahibi kız geldi beni tuttu fırlarttı telefonumu ver diye. Direk verdim. Böyle bi anımdı. Siz böyle yapmayın.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Canfeza (Orhan Gül) kimdir? Sevgilisi var mı?

Canfeza (Orhan Gül) kimdir? Sevgilisi var mı?

Ati242 kimdir? Ati242 nasıl okunur? Gerçek adı ne?

Ati242 kimdir? Ati242 nasıl okunur? Gerçek adı ne?