Gizem Coşkun kimdir? Sevgilisi ile evlendi mi?

Gizem Coşkun kimdir? Sevgilisi ile evlendi mi?

Güzel fenomen Gizem Coşkun kimdir? Genç fenomen Gizem Coşkun kaç yaşında? Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Gizem Coşkun Youtube kanalında çeşitli içerikler üretmektedir. Takipçileri tarafından çok sevilen Gizem Coşkun Instagram hesabında ise birbirinden güzel fotoğraflar ve videolar paylaşmaktadır. Gizem Coşkun boyu ve kilosu merak konusu oldu. Paylaştığı fotoğraflarda küçük sanılan Gizem Coşkun’un doğum tarihi ne? Gizem Coşkun diş hekimi mi? Gizem Coşkun hakkında öğrendikleriniz sizi çok şaşırtacak.

Gizem Coşkun kaç yaşında

Gizem Coşkun hakkında yazımıza geçmeden önce Gizem Coşkun’a bir göz atalım.

Gizem Coşkun nereli

Gizem Coşkun’un kilosu 49 kg’dır.

Gizem Coşkun’un boyu 168 cm’dir.

Gizem Coşkun, 27 yaşındadır.

Gizem Coşkun’un burcu İkizler’dir. Yükseleni ise Terazi’dir.

Gizem Coşkun, Mayıs 1994’te dünyaya gelmiştir.

Gizem Coşkun, İstanbul’da yaşamaktadır.

Gizem Coşkun’un memleketi Safranbolu/Karabük’tür.

Gizem Coşkun 9 Ağustos tarihinde sevgilisi ile ‘E biz nişanlandık!’ notuyla fotoğraf paylaştı. Daha önce gelinlikle fotoğraflar paylaşan Gizem Coşkun kafaları karıştırdı. Birçok takipçisi genç fenomenin paylaştığı fotoğrafa ‘Zaten evli değil miydiniz?’ şeklinde yorum yaptı. ‘Anı kalması için konsept fotoğraf çektirdik. O fotoğraflar anı içindi.’ şeklinde yanıtlamıştı. Çift, 12 Eylül Pazar günü evlendiğini açıkladı. Instagram hesabında ‘Evlendik’ notuyla fotoğraflarını sevenleri ile paylaştı. 

Gizem Coşkun, İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Protez Teknolojisi bölümünden mezundur.

Gizem Coşkun, seramisyen ve sosyal medya fenomenidir.

Deniz yıldızı, okyanus ve gülmek kelimeleri ile tanımlamaktadır.

Düzenli olarak fırçalamasının yanında diş beyazlatma da yaptırmıştır.

Evet ve hatta hayal ettiğinin çok ötesinde bir hayat yaşadığını söylemiştir.

Bir ara sürekli saçını düzleştirdiği için insanların aklının karıştığını söyleyen genç fenomen, saçlarının doğal olduğunu belirtmiştir.

En sevdiği dizi Friends’tir. Birçok kez izlediğini ve bıkmadan yine izleyeceğini söylemiştir.

En sevdiği dizi olan Friends’ten Phoebe karakteri olacağını dile getirmiştir. Hayata bakış açısı bakımından benzediklerini söylemiştir.

Acıklı şarkı dinlemek gibi acısını daha da arttırıp yaşatacak şeyler yapmaktadır. Tüm acısını yaşadıktan sonra da ertesi güne yeniden başlamaktadır.

Mimi adında bir kedisi vardır, sokaktan sahiplenmiştir.

Gizem Coşkun’un en nefret ettiği şey bekletilmektir.

Dizindeki rahatsızlıktan dolayı ağır spor yapamayan Gizem Coşkun, spor salonuna gitmemektedir fakat yoga salonuna gitmektedir.

Gizem Coşkun sevgilisi

Sizler için genç ve başarılı seramisyen Gizem Coşkun’un kullanmış olduğu bütün sosyal medya hesaplarını derledik. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Gizem Coşkun’un sosyal medya hesabına aşağıda yer alan linkten ulaşmanız mümkündür. Dilerseniz inceleyebilirsiniz.

73,3 bin takipçisi ile güzel fenomen, hayatından fotoğraf ve videolar paylaşmaktadır. Gizem Coşkun’un Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlk videosunu 14 Nisan 2019 tarihinde paylaşan güzel fenomen, 8,49 bin aboneye sahiptir. Genç fenomenin vlog, meslek tanıtımı ve soru & cevap videsu paylaştığı Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgilisi ile doğum günü pastası hazırlayan Gizem Coşkun keyifli dakikalar geçirse de sonuçtan çok da memnun olmuyor. İşte doğum günü pastası serüveni. İzleyip görelim. 

Saçları ile dikkat çeken fenomen takipçileri tarafından sıkça saçlarının perma mı yoksa doğal kıvırcık mı olduğu hakkında sorular almaktaydı. Doğal kıvırcık saçlı olduğunu ancak bir dönem her gün düzleştirdiğim için şimdi perma sanıyorlar demişti. İşte o güzel kıvırcık saçların şekillendirme sırrı. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ramazan Karahan kimdir? Yakışıklı fenomenle beklenen röportaj…

Ramazan Karahan kimdir? Yakışıklı fenomenle beklenen röportaj…

MasterChef Dilara Başaran kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

MasterChef Dilara Başaran kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?