Hilal Altınbilek kimdir? Kaç yaşında?

Hilal Altınbilek kimdir? Kaç yaşında?

Bu yazımızda birçok dizide ve filmde rol alan oyuncu Hilal Altınbilek‘i konu alacağız. Hilal Altınbilek kimdir? Kaç yaşında? Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek’in boyu ve kilosu kaç? Sevgilisi var mı? 

Hilal Altınbilek kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek’e kısaca bir göz atalım.

Güzel oyuncu Hilal Altınbilek, 1991 yılında doğmuştur. Şu anda 30 yaşındadır. 

30 yaşında olan Hilal Altınbilek, 11 Şubat doğumlu olduğu için Kova burcudur. Güzel oyuncu Kova burcunun özelliklerini taşıdığını söyleyebiliriz.

Hilal Altınbilek, 11 Şubat 1991 yılında dünyaya gözlerini açmıştır.

Yetenkli oyuncu Hilal Altınbilek, İzmir/Kosovalıdır.

Hilal Altınbilek nerede oturuyor?

Güzel oyuncu Hilal Altınbilek’in İstanbul’da yaşadığı bilinmektedir.

Güzelliği ile ilgi almasının yanı sıra fiziği ile de dikkat çeken oyuncu Hilal Altınbilek’in yaklaşık 1.75 boyunda olduğunu tahmin ediyoruz. 

Boyu ile dikkat çeken oyuncu Hilal Altınbilek’in 55 kilo civarında olduğunu tahmin ediyoruz.

Hilal Altınbilek, Ege Üniversitesi İşletme Bölümü’den mezun olmuştur. Bir yandan eğitim hayatına devam ederken bir yandan da tiyatro eğitimi almaya başladı. Hatta daha sonra güzellik yarışmalarına katılıp ilk 5’e girdi. Güzel oyuncu ayrıyeten de fotomodellik de yapmıştır.

Google arama motorunda Hilal Altınbilek’in telefon numarası oldukça aratılanlar arasındadır. Fakat Hilal Altınbilek telefon numarasını herhangi bir platformda paylaşmamıştır. 

Fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu Hilal Altınbilek’in bir reklam başına 1 milyon TL aldığı bilinmektedir. En son oynadığı “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinden de bölüm başına 75.000 TL aldığı biliniyor.

Hilal Altınbilek ilk olarak Ege Üniversitesi İşletme Bölümü’nde okurken tiyatro hayatına başlamıştır. 2009 ve 2010 yılları arasında İstanbul’da bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Ali Erdal Erçığ ve Çağdaş Drama Topluluğu’ndan eğitim almıştır. Oyunculuğa ilk adımını 2011 yılında seyir alan “Derin Sular” isimli dizide atmıştır. Daha sonra oyunculuk hayatını devam ettirerek 2013 yılında “Karagül” isimli dizide Özlem isimli karakteri oynamıştır. Ardından 2016 yılında Hakan Kıravaç’ın yönetmenliğini üstlendiği “Hayatımın Aşkı”isimli dizide Nil karakterini canlandırmıştır. Bir de 2018 yılında “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde Züleyha ismini canlandırmıştır. Yine 2018 yılında Çağan Irmak’ın senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı “Çocuklar Sana Emanet” Dram, Gerilim içerikli film de Engin Akyürek ile baş rolde oynamıştır.

Güzel oyuncu Hilal Altınbilek’in Gurur Aydoğan’la birkilte olduğu bilinmektedir. Fakat güncel bir bilgi paylaşmamışlardır.

Hilal Altınbilek sosyal medya hesapları nedir?

Güzel ve yetenekli oyuncu Hilal Altınbilek’in sosyal medya hesaplarını aşağıya bırakıyoruz. Eğer ki Hilal Altınbilek’in takipçisi olmak isterseniz aşağıdan sosyal medya hesaplarına ulaşabilirsiniz.

En son “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde rol alan Hilal Altınbilek’in Instagram adresine buradan ulaşabilirsiniz.

Hilal Altınbilek’in Twitter hesabına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Başak Gümülcinelioğlu kimdir? Mimar mı?

Başak Gümülcinelioğlu kimdir? Mimar mı?

Birsen Bekgöz kimdir? Evli mi? Aslen nereli?

Birsen Bekgöz kimdir? Evli mi? Aslen nereli?