Senamiaonline (Sena Mia) kimdir? Senamiaonline sevgilisi kim?

Senamiaonline (Sena Mia) kimdir? Senamiaonline sevgilisi kim?

Sosyal medya hesaplarını aktif şekilde kullanan ve senamiaonline kullanıcı ismi ile tanınan Sena Mia kimdir? Güzel fenomen Senamia’nın boyu ve kilosu. Başarılı feneomen Sena Mia kaç yaşında? Bir diğer merak edilen ise Senamiaonline annesi kim? Fenomen hakkında öğrendiklerinize inanamayacaksınız.

Senamiaonline (Sena Mia) kimdir?

Senamiaonline (Sena Mia)’ı daha yakından tanıma fırsatını sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan önce Senamiaonline’ya kısaca bir göz atalım.

Senamiaonline (Sena Mia) kimdir?

Senamiaonline ismiyle tanınan Sena Mia, TikTok, Instagram ve Youtube platformunun genç fenomenlerinden birisidir.

Senamiaonline 21 yaşındadır.

Senamiaonline, 2000 doğumludur.

Senamiaonline’nın kilosu bilinmemektedir.

Senamiaonline’ın boyu bilinmemektedir.

Senamiaonline’nin aslen nereli olduğu bilinmemektedir.

Ebeveynlerinin yanı sıra bir de kardeşi (Nisa) vardır.

Özyeğin Üniversitesi’nde Endüstri mühendisliği okumaktadır.

Hayalinin sürekli değiştiğini söyleyen genç fenomen, 2021 yılı için hayalinin oyuncu olmak olduğunu dile getirmiştir.

Egolu insanlardan nefret ettiğini ifade etmiştir.

Bol bol yemek videosu da çekmek istediğini söyleyen genç fenomenin en sevdiği yemek, makarnadır. Bir gün kendi tarifiyle makarna pişirip videosunu paylaşacağını da belirtmiştir.

YouTube platformuna çok kısa bir süre önce giriş yapan genç fenomenin en sevdiği youtuberlar Emre Uzunboy, Yangers, Can Günaydın ve Deniz Özevin’dir.

Büyük bir Serdar Ortaç hayranıdır.

Senamiaonline, hiç tereddüt etmeden TikTok demiştir.

Karanlıktan, böcekten ve kamp yapmaktan korkmaktadır.

Kendi kendine vakit geçirmekten, dizi/film izlemekten hoşlanan genç fenomen, Türk dizilerinden Sultan Süleyman, Cennet Mahallesi’nden Pembe ve Aşk-ı Memnu’dan Bihter’dir. Yabancı dizi karakteri olarak Barney’i çok sevmektedir. Despicable Me hayranı olan fenomen, Minionları çok sevdiği söylemiştir.

‘Yanlışlıkla başladım.’ diyen fenomen, karantina zamanında can sıkıntısından kardeşinin teşvikiyle TikTok yüklemiştir fakat kendisi için çektiği komik videoları yanlışlıkla yüklemesi ile tanınmaya başlamıştır.

Bunu bir iş olarak görmediğini, yalnızca eğlence amaçlı video çektiğini söyleyen fenomen; para için böyle bir şey yapmayacağını, şayet bir gün sıkılırsa bırakacağını söylemiştir.

Bir başka genç fenomen Selinay Yalçın aracılığı ile tanışmışlardır. İlk başta ısınamasa da ilerleyen zamanlarda iyi arkadaş olmuşlardır.

Senamiaonline (Sena Mia) kimdir?

Sizler için Senamiaonline’ın kullanmış olduğu bütün sosyal medya hesaplarını derledik. Senamiaonline’a aşağıda yer alan platformların herhangi birinden ulaşmanız mümkündür. Hep beraber Senamiaonline’ın hesaplarına göz atalım.

Genç fenomenin hayatından kesitler sunduğu, 292 bin takipçisi olan Instagram hesabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Fenomen Reels üzerinde video yüklemektedir.

Senamiaonline, ilk Youtube videosunu 13 Haziran 2021 tarihinde paylaşmıştır ve şu ana kadar yaklaşık 66 bin izlenmeye ulaşmıştır. 8,18 bin takipçili, soru – cevap, makyaj videosu tarzda videolar yüklediği YouTube hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Genç fenomenin 720.3 bin takipçili ve 24.5 milyon beğenili TikTok hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Sena Mia’dan sevgili stalklama rehberi içerikli bir video izleyeceksiniz. İşinize yarayacak bilgiler paylaşırken aynı zamanda eğlendiren Sena Mia’nın bu videosunu mutlaka izlemelisiniz.

Genel kültür hakkında sorular ile yarışma yapan iki arkadaş eğlenceli vakitler geçiriyor. Yakın arkadaşı Nisa Kalıp ile sizi bolca güldürecek videoyu hala izlemediniz mi?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Hamza İbaç kimdir? Sevgilisi kim? Hangi diziden teklif aldı?

Hamza İbaç kimdir? Sevgilisi kim? Hangi diziden teklif aldı?

Aslı Sümen kimdir? Sevgilisi var mı? Miss Turkey’de kaçıncı oldu?

Aslı Sümen kimdir? Sevgilisi var mı? Miss Turkey’de kaçıncı oldu?