Melisa Berberoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Melisa Berberoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Geçtiğimiz yıllarda Feramuz Pis! Tiyatro oyunu ile yönetmenlerin tercih ettiği isim haline gelen ve başarısını tiyatro sahnesinden ekranlara taşıyan Melisa Berberoğlu ilk ekran deneyimini Kırmızı Oda dizisi ile yaşadı. Durumdan oldukça memnun olduğunu dile getiren ve Menekşe karakteri ile adeta bütünleşen Melisa Berberoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Melisa Berberoğlu kimdir? Kaç yaşında?

Melisa Berberoğlu kimdir? Kısaca tanıyalım…

Onur Güvenatam’ın yapımcılığını ve Banu Kiremitçi’nin senaryosunu üstlendiği Kırmızı Oda dizisinde Menekşe karakterine hayat veren Melisa Berberoğlu, tiyatroda sergilediği başarılı oyunculuğunu ekranlara taşımayı başaran isimlerden birisi haline geldi. Takipçilerinin daha bir çok dizide görmek istediği başarılı oyuncu Melisa Berberoğlu’na daha yakından göz atmaya ne dersiniz?

  • Kilosu: 56
  • Boyu: 1.66
  • Yaşı: 25
  • Burç: Oğlak
  • Doğum tarihi: 1 Ocak 1996
  • Yaşadığı Yer: İstanbul 

Polonyalı yazar Witkacy’nin sıra dışı karakterlerinin sıra dışı hikayelerini kaleme aldığı The Madman and The Nun’un tiyatrosunda rol alan Melisa Berberoğlu, tiyatrodan sonra hatrı sayılır bir kitle elde etmeyi başardı

Melisa Berberoğlu’nun boyu kaç?

2017 senesinde Öfke ve 39 Basamak tiyatro oyunları ile hatrı sayılır bir kitle elde etmeyi başaran Melisa Berberoğlu, Google platformu üzerinde bir hayli araştırılan isimlerden birisi haline geldi. Adeta mankenleri aratmayan fiziğe sahip olan Melisa Berberoğlu’nun boyu 1.66’dır.

Melisa Berberoğlu’nun kilosu kaç?

1.66 boyundaki başarılı tiyatro oyuncusunun kilosu ise 56’dır.

Melisa Berberoğlu’nun doğum tarihi nedir?

Oğlak burcunun sempatisini ve özgüvenini taşıyan aynı zamanda bunu tiyatro sahnesinde de izleyiciye yansıtan Melisa Berberoğlu 1 Ocak 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Melisa Berberoğlu kaç yaşında?

1996 senesinde dünyaya gelen Melisa Berberoğlu, biz yazımızı yazarken 25 yaşındadır.

Melisa Berberoğlu nerede yaşamaktadır?

Melisa Berberoğlu, İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve İstanbul’da yaşamaktadır.

Melisa Berberoğlu hangi okullarda okudu?

Melisa Berberoğlu eğitim öğretim hayatına İstanbul da başlamıştır. Lise hayatından sonra üniversite eğitimi için Bilkent Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde devam etmiştir.

Melisa Berberoğlu’nun telefon numarası nedir?

Oyunculuk performansı ile ekranların aranan ismi haline gelen ve tiyatro oyunlarının vazgeçilmez ismi olan Melisa Berberoğlu, son zamanlarda Google platformunda en çok aratılanlardan birisi haline geldi. Melisa Berberoğlu’na ulaşmak isteyen takipçileri ise telefon numarasını aratır oldu. Lakin Melisa Berberoğlu telefon numarasını Google platformu üzerinde paylaşmamıştır.

Melisa Berberoğlu’nun sevgilisi

Oyunculuk kariyerine devam eden Melisa Berberoğlu’nun sevgilisi çok merak edilmektedir. Kendisi gibi oyuncu olan Aytek Şayan ile sevgilidir. Uzun süredir ilişkileri devam etmektedir. 

Melisa Berberoğlu'nun sosyal medya hesapları

Melisa Berberoğlu’nun sosyal medya hesapları

2019 senesinde Polisler tiyatro filminde Asistan rolüne hayat veren Melisa Berberoğlu, bir önceki sene Lupe karakterine hayat verdiği Devinim tiyatrosu ile harika bir çıkış yakaladı. Tiyatrodaki başarısını ekranlara taşıyan Melisa Berberoğlu’nun kullandığı sosyal medya hesaplarını sizler için derledik. Şuan sadece Instagram platformu kullanan Melisa Berberoğlu, başka herhangi bir sosyal medya hesabı kullanmamaktadır.

Melisa Berberoğlu Instagram

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Rabiaca  (Rabia Karaca) kimdir? Rabiaca markasının sahibi Rabia Karaca kaç yaşında?

Rabiaca (Rabia Karaca) kimdir? Rabiaca markasının sahibi Rabia Karaca kaç yaşında?

Fatih Çakar (Stephanlukk) kimdir? Sevgilisi kim?

Fatih Çakar (Stephanlukk) kimdir? Sevgilisi kim?