ANTALYA İFTAR VAKTİ 12 MART 2024 || Bugün Antalya’da iftar saat kaçta, sahur (imsak) ne zaman? Antalya Ramazan İmsakiyesi 2024-İftar ve sahur saati!

ANTALYA İFTAR VAKTİ 12 MART 2024 || Bugün Antalyada iftar saat kaçta, sahur (imsak) ne zaman Antalya Ramazan İmsakiyesi 2024-İftar ve sahur saati

Antalya iftar ve imsak saatleri en çok merak edilip araştırılanlaı arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bilindiği üzere Ramazan ayı iftar ve imsak saatleri her yıl değişiyor. Bu yıl da her yıl olduğu gibi Ramazan ayı iftar ve sahur saatleri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tespit edilip kamuoyuyla paylaşıldı. Peki, Antalya sahur saati kaç? İşte imsakiye 2024 Antalya iftar ve imsak saatleri…

12 Mart Antalya iftar saati: 19.09

ANTALYA 30 GÜNLÜK İFTAR VE SAHUR (İMSAK) SAATLERİ İÇİN TIKLAYIN

İftar Duası Okunuşu

İftar duası Türkçe okunuşu şu şekildedir: Allahümme leke sumtu ve bike âmentü ve aleyke tevekkeltü, ve alâ rızkıke eftartü ve savme’l-Ğadi min şehri Ramazane neveytü, feğfirlî mâ kaddemtü ve mâ ahhartü.

İftar Duası Anlamı (Diyanet Meali)

Allah’ım! Senin rızan için oruç tuttum, sana inandım ve sana güvendim. Senin rızkınla orucumu açtım ve Ramazan ayının yarınki orucuna da niyet ettim. Benim geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Yatağında ölü bulundu Son isteği mercimek çorbasıymış: Seslendim ama uyanmadı

Yatağında ölü bulundu! Son isteği mercimek çorbasıymış: Seslendim ama uyanmadı

Antalyada diş hekimi ölü bulunmuştu Eşinin de aralarında bulunduğu 3 şüpheli adliyede

Antalya’da diş hekimi ölü bulunmuştu! Eşinin de aralarında bulunduğu 3 şüpheli adliyede