TÜRSAB,SAĞLIK TURİZMİ ALANINDA FAALİYET GÖSTEREN SEYAHAT ACENTALARINI BİR ARAYA GETİRDİ

TÜRSAB,SAĞLIK TURİZMİ ALANINDA FAALİYET GÖSTEREN SEYAHAT ACENTALARINI BİR ARAYA GETİRDİ

Toplantıda TÜRSAB Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bölge Temsil Kurulu Başkanları ile çok sayıda seyahat acentası temsilcisi yer aldı.

TÜRSAB Başkan Yardımcısı Hasan Eker, açılış konuşmasında seyahat acentalarının meslek örgütü ile birlikte hareket ettiğinde güçlü olduğuna dikkat çekerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Eker, acentaların sektördeki önemine değinerek sağlık turizminin ülkemiz için taşıdığı büyük potansiyeli ve bu alanda birlikte çalışmanın önemini belirtti.

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ural ise sağlık ve spor turizmi hizmetleri, sağlık turizminde hedef ülkeler, sağlık turizminde teşvik ve destekler, bu konuda mevzuatta yapılan değişiklikler ile desteklenen etkinliklerin kapsamlı bir şekilde anlatıldığı bir sunum gerçekleştirdi.

Sunum sonrasında, sağlık turizmi alanında yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine dair interaktif bir soru-cevap oturumu düzenlendi. Katılımcılar, deneyimlerini ve görüşlerini paylaşarak sektörde karşılaşılan sorunlara dair çözüm önerilerini paylaştı.

Tüm katılımcılara değerli katkıları ve yoğun ilgileri için teşekkür edildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ölmeden tabuta koydular!

Ölmeden tabuta koydular!

Kepezli Özdemir dünya şampiyonasında yarışacak