ATSO’dan Türkiye’de bir ilk

ATSO'dan Türkiye'de bir ilk

 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Türkiye’de yeni bir etkinliği imza attı, yapay zeka destekli yeni nesil etkinlik deneyimi ile 500 iş insanını Antalya’da bir araya getirdi. ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe ATSO Başkanı Ali Bahar, Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı, Meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, Antalya iş dünyasının temsilcileri ile sanayi, turizm, ticaret ve tarım sektörlerinin önde gelen isimleri katıldı.

Türkiye’de bir ilkin gerçekleştirildiği etkinlikte ATSO’nun 49 meslek komitesi üyeleri başta olmak üzere, Isparta ve Burdurlu iş insanları, yapay zeka destekli eşleştirme teknolojisini kullanarak B2B görüşmeleri gerçekleştirme fırsatını buldular.

ATSO Basın Ofisi tarafından bu önemli etkinlik için yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:” Türkiye’de ilk kez sanayici ve iş insanlarının yapay zeka destekli B2B görüşmeler gerçekleştirdiği etkinlikte katılımcılar yeni yatırım, ticaret, iş geliştirme ve ihracat fırsatlarını keşfediyor. ATSO olarak yenilikçi konseptimiz ve benzersiz teknolojimizle doğru müşteri ve iş ortağı adayları ile B2B görüşmelerde bir araya gelen iş insanları, yapay zeka destekli B2B Matchmaking yapan hibrit etkinlik teknolojiyle verimli görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Onunla yolları ayıracağız!

Onunla yolları ayıracağız!

Stokçulara ceza yağacak