Kamacı’dan miting çağrısı

Kamacı'dan miting çağrısı

  CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, emeklilerin derin bir hayat pahalılığı ve kaderine terk edilmiş derin bir yoksulluğun pençesinde olduğunu belirterek, onurlu yaşam hakça bölüşüm için tüm emeklileri ve yarının emeklisi olacak tüm emekçileri partisinin genel merkezi tarafından 26 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da Ankara Tandoğan Meydanı’nda yapılacak mitinge beklediklerini bildirdi.

Kamacı, CHP örgütlerinde eş zamanlı olarak yapılan basın açıklamasında gelirinin tümünü harcadıkları halde asgari gıda, enerji, barınma, sağlık, tüketim gibi temel ihtiyaçlarını bile karşılayamayan emekli yurttaşların bu manada sosyal ölüme terk edildiğini söyledi.

Kamacı, açıklamasında, şunları belirtti: “Bu sebeplerle binlerce, on binlerce emeklimizle omuz omuza aynı taleplerini dile getirmek üzere hafta sonunda Ankara’da toplanacağız.- Emekliler lütuf değil, hakkını istiyor-diyeceğiz. En düşük emekli aylığı asgari ücretle aynı seviyede olana dek mücadele edeceğiz. Emekli bayram ikramiyeleri en az asgari ücretle aynı seviyede olana kadar mücadele edeceğiz. Emekli aylıkları arasındaki farklılıkları giderecek intibak yasasını hayata geçirdiğimiz gün-kazandık-diyeceğiz. Onurlu yaşam hakça bölüşüm için tüm emeklilerimizi ve yarının emeklisi olacak tüm emekçileri 26 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da Ankara’da Tandoğan Meydanı’na bekliyoruz”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Yine olmadı!

Yine olmadı!

Akşener en beğenilmeyen siyasetçi!

Akşener en beğenilmeyen siyasetçi!