Akşener en beğenilmeyen siyasetçi!

Akşener en beğenilmeyen siyasetçi!

 Siyasilerin beğeni düzeyini belirlemek amacıyla yapılan anketten İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, yüzde 9.7 oranı ile en beğenilmeyen siyasetçi olarak çıktı.

Metropol Araştırma Şirketi’nin anketinde ilk sırada yer alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın beğenilme oranının yükselmeye devam ederek yüzde 65.8 olduğu, ikinci sıradaki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yerini koruduğu ve yüzde 52.8 ile ikinci sırada yer aldığı görülüyor. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın beğeni oranının ilk kez yüzde 40’nun altında düştüğü, yüzde 38.2 ile üçüncü sırada bulunduğu bildiriliyor.

Metropol Araştırma Yöneticisi Özer Sencar, anket sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Mansur Yavaş’ın beğenisi şimdiye kadar ki ölçümlerin en yüksek seviyesine ulaşmış. Ekrem İmamoğlu mevcut durumunu koruyor. Erdoğan’ın beğenisi yüzde 40’ın altına düşmüş, Özgür Özel’in beğenisi artış yönünde değişiyor” dedi. Ankete göre MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, beğeni sıralamasında beşinci olurken, Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın beğeni oranının yüzde 33 olması da dikkat çekti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kamacı'dan miting çağrısı

Kamacı’dan miting çağrısı

En borçlu il Antalya

En borçlu il Antalya