Keyifli anların yeni adresi

Keyifli anların yeni adresi

Konyaaltı Liman Mahallesi’nde açılan Mimoza’m Kafe’nin kuruluş süreci oldukça heyecan verici geçti. Samed Işık, “Antalya’nın güzelliklerini ve kültürünü yansıtan bir kafe açma hayalim vardı. Bu hayalimi gerçekleştirmek için Mimoza’m Kafe’yi açtık” dedi. İşletme müdürü İrfan Yüksel ise müşterilere en iyi hizmeti sunmak ve unutulmaz anılar yaşatmak amacıyla yola çıktıklarını belirtti.

Kuruluş sürecinde konsept belirleme, yer seçimi, menü oluşturma ve dekorasyon gibi birçok aşamadan geçildi. Tedarik zincirinde yaşanan aksaklıklar ise Antalya inşaat sektöründe aktif faaliyet gösteren Cemal Kaplan ve ekibinin özverili çalışmaları sayesinde aşıldı.

ZENGİN VE ÇEŞİTLİ MENÜ

Mimoza’m Kafe’nin menüsü, kahvaltıdan tatlılara, ana yemeklerden atıştırmalıklara kadar geniş bir yelpazede sunuluyor. Müşterilerin favorisi olan “Mimoza’m Kahvaltı Tabağı” ve “Mimoza’m Salatası” büyük ilgi görüyor. Ayrıca, ev yapımı limonata, sigara böreği ve özel kahve çeşitleri de menünün öne çıkan lezzetleri arasında yer alıyor. Vegan ve glütensiz seçenekler de bulunuyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Vali Şahin MÜSİAD'ın 'Dost Meclisi'ne konuk oldu

Vali Şahin MÜSİAD’ın ‘Dost Meclisi’ne konuk oldu

Çok daha sıcak günler kapıda!

Çok daha sıcak günler kapıda!