Muratpaşa Voleybol Spor Okulu açılıyor

Muratpaşa Voleybol Spor Okulu açılıyor

 Döşemealtı 07 Gazi Spor 2023 yılı Eylül ayında faaliyete başladı. Döşeemaltı’nda yaşayan çocuklar ve gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan kulüp 250 sporcuya ulaştı. Farklı liglerde mücadele veren Döşemealtı 07 Gazi Spor, ilk sezonda 4 kupa kazandı.  Her geçen gün büyüyen kulüp, Muratpaşa Şubesi Voleybol Spor Okulu’nu da 1 Temmuz’da başlatıyor. 

75. YIL ANADOLU LİSESİ
Muratpaşa 75 yıl Anadolu Lisesi’ndeki eğitimler 7-16 yaş arası çocuklarımız ve gençlerimizi kapsıyor. Bu yaş aralığında yer alan çocuklarımız haftada 2 gün eğitim alacak. Eğitimler Salı ve Perşembe günleri saat 15:00-17:00 arası sürekli olarak gerçekleştirilecek.  Eğitimleri Baş antrenör Timur Kapsal verecek.

VOLEYBOLU SEVDİRMEK
Çocuklarımza voleybol sporunu sevdirmek, spor kültürünü yaşatmak ve alt yapı takımlarımıza sporcu kazandırmak amacıyla  başlattıkları Spor Okulu’na yoğun ilgi olduğunu belirten Baş antrenör Timur Kapsal, “ Voleybol son dönemde en popüler spor dallarından biri haline geldi. Önceliğimiz çocuklarımızın sporla eğlenmelerine katkı sağlamak. Öncelikle Altyapı gruplarımıza olmak üzere Filenin Sultanları ve Efelerine yeni yetenekler kazandırmayı hedefliyoruz. Herkesi voleybolla tanışmaya davet ediyorum ” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
'BU YIL 500 BİN POLONYALI TURİST AĞIRLAYACAĞIZ!'

‘BU YIL 500 BİN POLONYALI TURİST AĞIRLAYACAĞIZ!’

Bodrumspor Başkanı oldu

Bodrumspor Başkanı oldu