ATAKÖY MARİNA’YA, ÇEVRE EĞİTİM VAKFI’NDAN ÖDÜL

ATAKÖY MARİNA'YA, ÇEVRE EĞİTİM VAKFI'NDAN ÖDÜL

Sahip olduğu benzersiz konumu ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile uluslararası platformda seçkin bir marka olan Ataköy Marina, 1994 yılından bu yana çevre kalitesi, güvenlik standartları, su kalitesi ve çevresel eğitim konularında üstün performans sergileyerek sürdürülebilirliği bir sembol haline getirdi.

“Çevreye duyarlı bir işletme olarak hep birlikte var gücümüzle çalışıyoruz”

Turizmin kalbinin attığı İstanbul’daki marinaların ilk 5 çıpalı limanı unvanına sahip Ataköy Marina’da uluslararası kalite standartlarında hizmet sunduklarını belirten Ataköy Marina Genel Müdürü Artun Ertem, çevreye duyarlı bir işletme olarak personelimizin ve marina paydaşlarımızın aynı hassasiyetle çevreyi korumaya katkı sağlamalarına büyük önem verdiklerini dile getirdi. 

Mavi bayraklı marinalar ile Türkiye’nin yat turizmi açısından dünyanın en önemli destinasyonları arasında çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Ertem, “ 30 senedir Mavi Bayrağı muhafaza ettiğimizin tescili olan bu ödülümüz, yıllardır titizlikle yürüttüğümüz çevresel yönetimin önemine işaret etmektedir. Bu sertifika, misafirlerimize ve çevreye karşı sorumluluklarımızın bilincinde hareket ettiğimizin bir göstergesidir. Gelecek nesillere temiz ve güvenli bir çevre bırakma sorumluluğunu yerine getirebilmemiz, ancak marina çalışanlarımız ve marinayı kullanan kıymetli misafirlerimiz ile aynı iradeye sahip olmak ve hep birlikte gayret göstermekle mümkündür. 30 yıldır devam eden bu başarıyı daha ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz, bu hususta bizlere desteklerini esirgemeyen tekne sahiplerine de şükranlarımızı sunuyoruz’’ dedi. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
TÜRKİYE PAZARINDAN % 20 PAY ALDI

TÜRKİYE PAZARINDAN % 20 PAY ALDI

BELEK TURİZM BÖLGESİNE DEV YATIRIM

BELEK TURİZM BÖLGESİNE DEV YATIRIM