Demre’de yol kavgası

Demre'de yol kavgası

 Antalya’nın en küçük ve doğa harikası Demre’de yol tartışması yaşanıyor. Antalya’nın dünyaca ünlü ve doğa harikası Demre’nin Kekova Üçağız Mahallesi’nde yaşananlar kafaları karıştırdı. Yapılan ihaleden sonra Üçağız’a yeni yapılacak yol tepkilere neden oldu. Vatandaşlar, yolun dere yatağına yapılmasının köye zarar vereceğini belirtirken, Üçağız Mahalle Muhtarı Durali Aliçavuşoğlu ise durumu bakın nasıl değerlendirdi.

VATANDAŞLAR AYAĞA KALKTI
Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, “Kekova Üçağız Köyü’nde yaşıyoruz. Burada derenin içine yol yapışacak. Bu yol köyümüzün güzel doğasını ve güzelliğini bozacak. Bunun rant için yapıldığına inanıyoruz. Biz buranın yok olmasını istemiyoruz. Bu ihale bir an önce durdurulmalı. Biz köyümüzün yok olmasını istemiyoruz” dediler.

MUHTAR VATANDAŞLARI YALANLADI
Konu ile ilgili konuşan Üçağız Mahalle Muhtarı Durali Aliçavuşoğlu ise “Kimse yola karşı değil. Burada yola ihtiyacımız var. Yola çok büyük ihtiyacımız var. Köyümüzde tek yol var. Yol çok dar. Geçtiğimiz günlerde bir tane otobüsün freni patladı. Yol kapandı. İçeride bir yangın olsa bir hasta olsa oraya müdahale edemezdik. Dere içine yol yapılmıyor. Normal yol yapılacak. Yol ormandan, hazineden, kuruldan hepsinden izin alındı. Her şey tamamlandı zaten. Yol yapımı hala başlamadı. Büyükşehir Belediyesi yaparsa yol çalışmaları başlayacak” dedi.

 

(Antalya Gündem Gazetesi)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kepez’in Bilim ve Teknoloji Tırı yola çıkıyor

Galler-Türkiye maçını Saggi yönetecek

Galler-Türkiye maçını Saggi yönetecek