TÜRKİYE’DE YENİ BİR İŞ ORTAKLIĞI KURDULAR

TÜRKİYE’DE YENİ BİR İŞ ORTAKLIĞI KURDULAR

12 milyondan fazla değerlendirme ile tatil planlamasında kapsamlı şeffaflık sunan ve Alman tatilciler arasında büyük bir güvene sahip olan HolidayCheck‘in Türkiye’deki bu girişiminin, turizm alanındaki stratejik büyüme planlarının bir parçası olduğu belirtildi.

Holiday Destination Services’in Yönetim Kurulu Başkanlığını turizm ve otelcilik sektöründe birçok ünlü şirkette yönetici olarak görevlerini başarıyla yürüten Hasan Yiğit üstlendi. HolidayCheck’in Türkiye’deki tüm turizm faaliyetlerini yürütecek olan yeni destinasyon yönetim şirketinde (DMC), turizm sektöründe geniş deneyime sahip Ertan Sakallı, CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı ve HolidayCheck’in yüksek standartlarının korunmasını sağlayacak.

“Tatil deneyimini yeni bir seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz”

HolidayCheck Touristik GmbH’nin CEO’su Christian Kaschner, “Türkiye bizim için büyük önem taşıyan bir pazar. Holiday Destination Servicesi kurarak net bir mesaj veriyoruz:Bölgede varlığımızı sadece genişletmekle kalmayıp, aynı zamanda müşterilerimize sunduğumuz tatil deneyimini yeni bir seviyeye taşımak istiyoruz,”

Ertan Sakallı ve ekibiyle belirledikleri hedeflere ulaşmak için en iyi partnerlere sahip olduklarını kaydeden Kaschner, “Holiday Destination Services, müşteri hizmetlerinde yeni standartlar belirleyecek. Müşteriler, isteklerine ve ihtiyaçlarına göreözel olarak hazırlanmış gezilerden faydalanabilecekler. Bu, sadece tipik turistik deneyimlerle sınırlı kalmayacak, aynı zamanda Türkiye’nin kültürüne ve güzelliklerine otantik bir bakış sunacak.” diye konuştu.

Holiday Destination Services’in HolidayCheck markasının bölgede farkındalığını artırmada da önemli bir rol oynayacağının altını çizen Kaschner, “Yeni girişimimiz, hedeflenen pazarlama stratejileri ve mükemmel hizmetlerle HolidayCheck markasını Türkiye’de tatil deneyimleri sunan lider sağlayıcı olarak konumlandıracaktır.” vurgusu yaptı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
TÜRKİYE'DE GELİŞİM OKULU EĞİTİM PROGRAMINI BAŞLATTI

TÜRKİYE’DE GELİŞİM OKULU EĞİTİM PROGRAMINI BAŞLATTI

Kepez'de 5 periyotluk dostluk maçının kazananı yok

Kepez’de 5 periyotluk dostluk maçının kazananı yok