GRAND CEVAHİR HOTEL VE KONGRE MERKEZİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

GRAND CEVAHİR HOTEL VE KONGRE MERKEZİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Ahmet Küçükbaşkan, görev süresi boyunca Türkiye ve İstanbul turizmine değerli katkıları olmuş özellikle kongre ve etkinlik sektöründe farkındalıklar yaratmış, İstanbul Kongre sektörünün ivme kazanmasına çok büyük emekleri oldu ve dünya kongre turizm ve etkinlik sektörü destinasyonunda İstanbulun ilk 8 büyük şehir arasına girmesine güçlü katkıları bulundu.

Turizm sektörünün sivil toplum kuruluşları, turizm dernekleri, il, ilçe kamu kuruluşları ve turizm bakanlığı ile görev süresi boyunca koordinasyon içinde çalışarak sektöre faydalı kanunlarının çıkması görevlerinde yer alan yürüten Ahmet Küçükbaşkan, diğer taraftan turizm sektörüne üst düzey yönetici yetiştirilmesi ve kazandırılması faaliyetlerinde bulunarak gönüllü eğitmenlik görevi üstlenmdi. Yetiştirdiği yöneticiler üst düzey görevlerde faaliyetlerine devam ederken, yine sektörün ihtiyaç duyduğu alt kadroların sektöre kazandırılması ve sürdürülebilir bir turizm personeli istihdamı oluşumu faaliyetlerinde bulundu.

Otelcilik sektörünün Resort, Tatil köyü, Şehir otelciliği, etkinlik, fuar ve kongre otelciliği yönetimlerinde bulunan yürüten Ahmet Küçükbaşkan, Otel açılışı, sezon kapanışı, renevasyon projeleri, teknoloji yatırımları, inşaat ve yeni yatırımlar alanında deneyimlere sahip.

Ahmet Küçükbaşkan kimdir?

Turizm cenneti Antalya şehrinde göreve başlayan 1974 doğumlu Ahmet Küçükbaşkan Antalya Anadolu Otelcilik Turizm Lisesi ile 1989 yılında turizm sektörüne eğitim ve stajları ile adımını atmıştır. Akdeniz Turizm Otel işletmeciliği mezunu ve Almanya MT (Management Tranee) programı ile eğitim sürecini tamamlamıştır. İngilizce turizm eğitimi almış, İngilizce ve Almanca dillerini iyi derecede konuşmaktadır. Sırasıyla Barut Hotels, Corinthia Hotels İnternational, İntercontinental Hotels, Dedeman Hotels, The Plaza Hotel ve Cevahir Hotels gruplarında görev almıştır. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Okul servislerine denetimler sürüyor

Okul servislerine denetimler sürüyor

VEBONİ, GÜÇLÜ EKOSİSTEM VE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİYİ BİRLEŞTİRDİ

VEBONİ, GÜÇLÜ EKOSİSTEM VE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİYİ BİRLEŞTİRDİ