PHIL KENYON PUTTING STÜDYOSU, GLORIA GOLF CLUB’DA HİZMETE GİRDİ!

PHIL KENYON PUTTING STÜDYOSU, GLORIA GOLF CLUB’DA HİZMETE GİRDİ!

Bu iş birliği kapsamında, Gloria Golf Club’da kapılarını açan Avrupa’nın ilk ‘Phil Kenyon Putting Akademisi’, golf tutkunları için oyunu bir üst seviyeye taşımanın vazgeçilmez adresi olacak. Hem amatör hem de profesyonel golfçüler için tasarlanan akademi, kusursuz bir putting deneyimi sunarak, oyuncuların performanslarını zirveye çıkarmalarını sağlayacak. 

Gloria Golf Club, dünya çapındaki sahalarını geliştirme vizyonunun bir parçası olarak, dünyanın en iyi putting koçlarından biri olarak kabul edilen ve golf sporunun önemli isimlerinden Phil Kenyon ile iş birliği yaparak, Avrupa’nın ilk ‘Phil Kenyon Putting Akademisi’ni açtı. Türkiye’nin bu alandaki ilk tesisi olan Gloria Golf Eğitim Akademisi bünyesinde yer alan Phil Kenyon Putting Akademisi, geniş çim sahaları ve aynı zamanda en son teknolojiyle donatılmış eğitim olanaklarıyla da golf tutkunlarının performanslarını en üst seviyeye taşımalarını hedefliyor. Profesyonel oyuncuların yanı sıra amatör golfçülere de hitap ederek, her seviyedeki oyuncunun putting becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Gloria Golf Eğitim Akademisi’nin bünyesinde yer alan bu özel yapı, Türkiye’de golf eğitimi alanında bir ilki temsil ederken aynı zamanda uluslararası golf camiasında da önemli bir referans noktası olacak. Gloria Golf Club, bu önemli adımla hem Türkiye’de hem de Avrupa’da golf eğitimine yeni bir standart getirerek, misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Aralarında uluslararası turnuva şampiyonlarının, amatörlerin, takımların ve organizasyonların da bulunduğu birçok üst düzey oyuncuyla çalışan dünyanın en iyi putting koçlarından biri olarak kabul edilen Kenyon, 2024 Masters zaferi sonrasında, dünyanın bir numarasına yerleşen Scottie Scheffler tarafından oyununun gelişmesinde büyük rol oynadığı için övgüyle anıldı. Belek’te yer alan 45 delikli bu muhteşem kompleksteki tesis, ayrıca dünya genelinde Phil Kenyon Putting Akademisi adı altında açılan beşinci tesis olma özelliği taşıyor. 

Phill Kenyon, “Gloria Golf Eğitim Akademisi’nde yeni Phil Kenyon Putting Akademimizi açmaktan dolayı çok mutluyum. Bu tesisin gelecekte imza atacağı başarıları görmek için sabırsızlanıyorum ve Gloria Golf Club ile çalışarak bölgede golfü geliştirmeyi hedefliyoruz,” dedi.

Gloria Golf Club, eğitim deneyimlerini daha da ileriye taşımak amacıyla GRF Golf ile stratejik bir iş birliği yaptı. GRF Golf, oyuncuların bireysel vuruş stillerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olan, popüler bir sosyal medya golf eğitim platformudur. Gloria Golf Club’da düzenli olarak GRF Golf tarafından bireysel dersler sunulmaktadır. Ayrıca, yaratıcı Marcus Bell ve Gloria Golf Eğitim Akademisi koçları tarafından dört günlük yoğun eğitim programları verilirken, DP World Tour yıldızı Mark Foster ile saha içi özel eğitimler de sağlanmaktadır. Bu kapsamlı eğitim fırsatları, golfçülere oyunlarını en üst seviyeye çıkarma imkânı sunuyor.

Gloria Golf Club golf direktörü David Clare, “Phil Kenyon ve GRF Golf ile iş birliği yaparak Gloria Golf Eğitim Akademisi’ndeki muhteşem tesisleri daha da geliştirdiğimiz için son derece mutluyuz. Phil, bizlerin Türkiye’de golf sporunu yaygınlaştırmaya yardımcı olma vizyonumuzu paylaşıyor. Putting becerilerini yükseltmek isteyen golfçüleri ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
TÜRKİYE'NİN EN İYİ OTELİ SEÇİLDİ

TÜRKİYE’NİN EN İYİ OTELİ SEÇİLDİ

ORTA DOĞU'DAKİ VARLIĞINI 58 İŞLETME VE 30 YENİ PROJE İLE GÜÇLENDİRİYOR

ORTA DOĞU’DAKİ VARLIĞINI 58 İŞLETME VE 30 YENİ PROJE İLE GÜÇLENDİRİYOR