ADDRESS ISTANBUL ÜÇÜNCÜ YILINI KUTLUYOR!

ADDRESS ISTANBUL ÜÇÜNCÜ YILINI KUTLUYOR!

Dubai merkezli Emaar Hospitality Group’un uluslararası lüks otel zinciri Address Hotels + Resorts bünyesinde faaliyet gösteren Address Istanbul, üçüncü yaşını deneyimli ekibi ve iş ortakları ile beraber kutladı. 

Ayrıcalıklı hizmetleriyle kısa sürede Anadolu Yakası’nın önde gelen lüks oteli olarak konumlanan Address Istanbul, başarılar ve ödüllerle dolu bir yılı daha geride bırakırken, üçüncü yılında da misafirlerine lüks ve konforu buluşturduğu rafine bir konaklama deneyimi sunmaya devam ediyor. 

Address Istanbul, kişiye özel hizmetleri ile şehrin ses getiren özel davetlerine, farklı kulvarlardaki çeşitli etkinliklere, yüksek teknolojik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla birçok global firmaya ev sahipliği yapıyor. Düğün seremonilerinden babyshower etkinliklerine, galalardan kokteyl davetlerine kadar birçok etkinliğe kapılarını açan otel yerli ve yabancı üst düzey konuk profili, rafine yeme içme ve wellness hizmetleriyle dikkat çekiyor.

Otel misafirlerinin ve iş ortaklarının katılımıyla gerçekleştirilen kutlamada söz alan Address Istanbul Otel Müdürü Lider Düzgün; “Address Istanbul ailesi olarak başarılarla dolu üç yıllık yolculuğumuzu kutlamak için bir aradayız. Öncelikle bu kadar kısa süre içinde Anadolu Yakası’nın en gözde ve talep gören oteli olmamızı sağlayan değerli ekibimize ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz. Konuklarımız için yaratmayı başardığımız unutulmaz anlar ve onlardan aldığımız olumlu geri bildirimler, işimizi daha da iyi yapma yolundaki en önemli motivasyon kaynağımız olmaya devam edecek” dedi. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
JASAT aranan 74 kişiyi yakaladı

JASAT aranan 74 kişiyi yakaladı