Eczaneye giren hırsız kamerada

Eczaneye giren hırsız kamerada

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA’nın Serik ilçesinde girdiği eczaneden para ve ilaç çalan şüpheli güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis kayıplara karışan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Serik’e bağlı Kökez Mahallesi’nde bir eczaneye önceki gece yarısı arka pencereden giren şüpheli, kasadaki bir miktar parayı ve satışı kontrole tabii ilaçları çalarak kayıplara karıştı. Sabah iş yerine gelen eczane sahibi Ayşe Baygut, kasaların açık olduğunu fark etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Baygut, hırsızlık olayını tespit ederek durumu polise bildirdi. Polis hırsızlık şüphelisinin kimlik tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı.

Eczane sahibi Ayşe Baygut, “Akşam eczanemizi kapattıktan sonra eve geçtik, gece 01.30 gibi alarm merkezi aradı, eczaneyi kontrol ettiğimde hiçbir şey yoktu. Sabah iş yerine geldiğimde kasaların boş olduğunu ve kontrole tabii ilaçların çalındığını gördük. Karakoldan arkadaşlara haber verdik, geldiler incelemesini yaptılar. İnşallah failleri bulunacak” dedi.

Hırsızlık şüphelisinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise çekmecedeki paralar ve ilaçları bir çantaya doldurduğu anlar anbean kaydedildi. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalyaspor-Fenerbahçe maçını Cihan Aydın yönetecek

Antalyaspor-Fenerbahçe maçını Cihan Aydın yönetecek