Toplu ulaşımda ‘Bozkurt’ kavgası

Toplu ulaşımda 'Bozkurt' kavgası

 Antalya’da Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Nurettin Şengül ile sahibi olduğu 07 AU 0336 plakalı özel halk otobüsü ile toplu ulaşım hizmetini yapan Göktuğhan Cömert arasında ‘Merih Demirallı Bozkurt’ görseli kavgası yaşanıyor. Toplu ulaşım esnafı Göktuğhan Cömert, sefere çıkmasının yasaklanmasına kadar giden olayı şöyle anlattı:

“AF 04 tabelalı otobüsümü Aksu Depolama Alanı’na park ettiğim sırada bir belediye görevlisi yanıma gelerek, 4 ay önce taktırdığım Melih Demiral’ın Avrupa Futbol Şampiyonası’nda gol de attığı bir maçtan sonra bozkurt selamı verdiği görseli sökmemi istedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, bozkurt işaretli görseli 4 ay sonra fark etmiş olmalı ki kaldırmamı istediler. Ben ise kaldırmayacağımı söyledim. Bunun üzerine görevli Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Nurettin Şengül’ü aradı.

Daire Başkanı Şengül’ün görseli kaldırmamı istediğini, kaldırmazsam sefere çıkmamın, yani toplu ulaşımda otobüsümle çalışmamın engelleneceğini, yasaklanacağını söyledi. Ben-kaldırmayacağım, sefere de çıkmayacağım-cevabını verdim. Çalışmamı o anda yasakladılar. Ben de çalışmama kararı aldım. Asla Merih Demirallı bozkurt görselini sökmeyeceğim, toplu ulaşıma da çıkmayacağım”

(Zehra CÜCÜ)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Muratpaşa Belediyesi kadın ustalar yetiştiriyor

Muratpaşa Belediyesi kadın ustalar yetiştiriyor

Festivalin gediklisi

Festivalin gediklisi