Kepezli muhtarlar ASAT’ta

Kepezli muhtarlar ASAT'ta

 Geçtiğimiz hafta ilçe muhtarlarını ASAT yetkilileri ile buluşturan Kepez Belediyesi, bu hafta 16 mahalle muhtarını bir araya getirdi. ASAT Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantı da, Kepez’in Yağmur Suyu Etüt ve Planlama çalışmaları ele alındı. Toplantıya ASAT Genel Müdürü Av. İbrahim Kurt, Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Musa Gül ve Kepez’in 16 mahalle muhtarı katıldı.

Bu haftaki toplantıda, Altınova Düden, Altınova Menderes, Altınova Orta, Altınova Sinan, Aktoprak, Altıayak, Aydoğmuş, Demirel, Şelale, Zeytinlik,Varsak Karşıyaka,Varsak Esentepe,Varsak Menderes, Mehmet Akif Ersoy,Gazi ve Hüsnü Karakaş mahallelerinin altyapı hizmetleri ASAT’ın gündemine taşındı. Muhtarlar, istek ve taleplerini doğrudan ASAT yetkililerine iletme fırsatı buldu. ASAT yetkilileri ise, çözüm yolları konusunda yürütülen çalışmaları mahalle muhtarlarına aktardı. Toplantıda, kurumlararası iş birliği ile hizmetlerin koordineli bir şekilde yürütülmesi, milli servet kayıplarının önüne geçilmesi de ele alındı.

16 MAHALLE MUHTARI KATILDI

ASAT Konferans Salonu’nda düzenlenen Yağmur Suyu Etüt ve Planlama çalışmaları konulu toplantıya; Altınova Düden Mahalle Muhtarı Cemil Çetinkaya, Altınova Menderes Mahalle Muhtarı  Mehmet Eren, Altınova Orta Mahalle Muhtarı Nurten Kurt, Altınova Sinan Mahalle Muhtarı Mümin Acar, Aktoprak Mahalle Muhtarı Ramazan Cengiz, Altıayak Mahalle Muhtarı Muhammet Hüseyin Çeltek,  Aydoğmuş Mahalle Muhtarı Serap Yılmaz, Demirel Mahalle Muhtarı Ahmet Akbaş, Şelale Mahalle Muhtarı Durmuş Bilgin, Zeytinlik Mahalle Muhtarı Naime Aksu, Varsak Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ercan Alkan, Varsak Esentepe Mahalle Muhtarı Nasuh Kula, Varsak Menderes Mahalle Muhtarı İbrahim Karakaya, Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Muhammet Tuna, Gazi Mahalle Muhtarı Kemal Sözen ve  Hüsnü Karakaş Mahalle Muhtarı Ahmet Acar katıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
İktidarı devralmaya hazırlanıyoruz

İktidarı devralmaya hazırlanıyoruz