‘Annem söyler bu kadar güzel şeyleri’

'Annem söyler bu kadar güzel şeyleri'

  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyareti sırasında habercilerin sorularını yanıtladı. Özel, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklamasına ilgili soruyu, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir üyesi, her göreve layıktır, her göreve talip olma hakkı vardır” şeklinde cevapladı.

CHP Lideri, daha sonra şunları söyledi: “Kendisi (Ümit Uysal) şu anda Muratpaşa Belediye Başkanıdır. Hatta Muratpaşa’da görevlendirilmesinde biraz gecikme olduğunda, sayın il başkanımız kanalıyla, milletvekillerimiz kanalıyla kendisi Muratpaşa’da bir dönem daha görev yapmak istediğini ve kendisine bu fırsatın verilmesini söylediğinde şunu söylemiştim: -Ben kişi ile ilgili kararımı verirken şuna bakarım, partimin faydasınaysa doğru derim-

ANNEM SÖYLER BU KADAR GÜZEL ŞEYLERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ümit Uysal’ın bir dönem daha Muratpaşa Belediye Başkanı olarak görev yapmak istediği süreçli ilgili şunları belirtti, “Kendisinin (Ümit Uysal) o gün bana ifade ettiği söylemler, bizimle ilgili, yönetim tarzımızla ilgili ifadeler gerçekten benim herhalde annem söyler bu kadar güzel şeyleri bana. Kulağımda hep o güzel ifadeleri var. Bundan sonra da onlar kalacak” Özel, Uysal’ın Muratpaşa Belediye Başkanlığı’na üçüncü kez aday gösterilmesi süreciyle ilgili olarak da, “O gün kararı il başkanımızın, milletvekillerimizin, büyükşehir belediye başkanımızın ve örgütü oluruyla adaylaştırdık” diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Gereğini beraber yapalım

Acele başkan aranıyor

Acele başkan aranıyor