Efendi Beşiktaşlıların gecesi!

 Antalya Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, ‘Efendi Beşiktaşlılar Gecesi’nde buluştu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat’ın video mesajıyla başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Antalya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Can Özgür, geceye katılan İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Asbaşkan Mete Vardar, Derneklerden Sorumlu Yönetici Kadir Kılıç,  Denetleme Kurulu Başkanı Gökhan Tiryaki, Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar, Üyelik ve Sicil Kurulu Başkanı Sefa Bağcı ile Türkiye’nin dört bir yanından gelen dernek başkanları, eski dernek başkanları, kongre üyeleri ve Çarşı’ya teşekkür etti.

Başkan Özgür, gece gündüz demeden her zaman tek yürek olarak Beşiktaş ruhuyla çalışan ve kendisi için çok değerli olan dernek yöneticileri Mete Onaran, emre Selçuk, Taşkın Özer, Hasan Kozak, Bekir Yıldırım, Güray Çetin, Onur Bilem, Ersan Yıldız, Timur Turan, Ediz Erdoğan, Orhan Karaçanak, Erdoğan Ulu, Gökhan Parteş, Bora Başkut, Melih Kantarcı, Egemen Özbay ve Uğur Bilem’i sahneye davet ederek katılımcılarla tanıştırdı. Antalya Beşiştaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Can Özgür, konuşmasında daha sonra şunları söyledi:

“Bu gece, büyük başkanımız Sayın Süleyman Seba’nın yolunda gidenlerin, “iyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz” felsefesi ile yaşayanların gecesidir. Bu gece, tüm haksızlıklara, kadın ve çocuk cinayetlerine, sokak hayvanları katliamlarına ve hayatın içerisinde yer alan her türlü istismara karşı; tribünde, sokakta, her alanda kayıtsız kalmayanların, mücadele edenlerin ve dik duranların gecesidir.

Kısacası bu gece, Beşiktaş şampiyon olsun diye değil, Beşiktaşlılığın bir değerler manzumesi olduğunu bilenlerin, çocuklarına güzel bir dünya bırakmak isteyenlerin, 
Efendi Beşiktaşlıların gecesidir.

Bizler, Antalya Beşiktaşlılar Derneği olarak, kurulduğumuz günden bugüne kadar bu felsefe ile Antalya’da tüm Beşiktaşlıları tek çatı altında temsil ediyoruz ve her koşulda etmeye de devam edeceğiz. 
Bizler, “Eğitime destek ol, bir sıra da sen koy” diyerek küçük bir ateş yaktık, sizler onu bir meşaleye dönüştürdünüz. Emeği ve katkısı geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Çok büyüksün Beşiktaş Ailesi!
Son olarak her zaman her yerde gür sesimizle haykıracağız ki; 
Her zaman her yerde en büyük kartal!”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kepez'in Çankaya Mahallesi'nde Karting Park'ın yapımına başlandı

Kepez’in Çankaya Mahallesi’nde Karting Park’ın yapımına başlandı

İlber Ortaylı Demre'ye geliyor

İlber Ortaylı Demre’ye geliyor