Rektör Özkan’dan anlamlı ziyaret

 Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Milli Muharip Uçak Ar-Ge ve Tasarım Merkezi’ni ziyaret etti. Rektör Özkan’ı ziyaret etti Antalya Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz ve TUSAŞ Milli Muharip Uçak Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Müdürü Mensur Tahiroviç.

GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Rektör Özkan, TUSAŞ Milli Muharip Uçak Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Müdürü Mensur Tahiroviç nezdinde tüm TUSAŞ ailesinin başsağlığı diledi. Rektör Özkan, geçmiş olsun ve yaralılara acil şifalar dileğini ileterek TUSAŞ evinde bulunan Akdeniz Üniversitesi Kampüsü’nde de her türlü güvenlik önleminin bilindiği bilgileri paylaştı.

TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ

Rektör Özkan, “Ülkemiz için milletimiz için tüm gücümüzle çalışabiliriz. Daha azımız ile yetinme başarabildik yok. Dün Üniversitemizde bir ofise ev sahipliği yapmakla gurur duymakuz, eskiden gözbebeği TUSAŞ’a yapılan terör saldırısını hep birlikte gördük. Yerli ve milli savunma sanayi alanında çok Önemli çalışmalar imza atan TUSAŞ’ın hedef hazırlaması, aslında bilimin ve programlama için ne kadar kritik ve hassas bir nokta olduğunu gösteriyor. daha iyi oynatılır.” dedi.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Rektör Özkan, “Bunu günceli kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, kahraman ecdadımıza ve tüm şehitlerimizeyüz. Bu vesileyle dün yaşanan hain saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Kendine motivasyon kaynağı arayanlar şehitlerimizi düşünsün. Dün evlilikte ölen TUSAŞ mühendisi Zahide Güçlü’yü düşünsün. tasarruf kullanıldı.

TÜRK BAYRAKLARIYLA YÜRÜDÜLER

Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, TUSAŞ ziyaretinin ardından Akdeniz Üniversitesi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen Cumhuriyet İçin Koş Akdeniz etkinliğine katıldı. Etkinlikte, yaşanan terör saldırısı nedeniyle yürüyüş olarak yürüyüş yaparken, akademisyen ve akademisyenler dev Türk turu ile Dönüşte yürüyüş gerçekleştirdi. Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü önünde ilerleyen yürüyüşe Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şükrü Özen, Prof. Dr. Cengiz Toker, Genel Sekreter Ali Evren İmre katıldı.

ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜZ ANCAK HİÇ KİMSE BİZİ YILDIRAMAZ

Koşu öncesinde konuşan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Biliyorsunuz aslında bir koşu planlamıştık ancak dünkü menfur saldırıdan sonra bunu yürüyüşe döndürmek. Çok üzüntülüyüz. Ancak hiç kimse bizi yılmaz. Cumhuriyetimiz ilelebet kesintiye uğrar. Siz sahip olacaksınız, bundan sonra biz bayrak boyutunda devredeceğiz. Daha güzel bayramlarda buluşmak dileğiyle. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Kendinize iyi bakın güzel bir yürüyüş diliyorum.” dedi.

Rektör Özkan’ın konuşmasının ardından yürüyüş gösterisi yapıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalyada Uluslararası Meze Festivali

Antalya’da Uluslararası Meze Festivali