1 kişi bile almadım!

 Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, mali açıdan zor durumda olduklarını, İller Bankası’nın belediye payının yüzde 40’ını SSK prim ve vergi borçlarını gerekçe göstererek kestiği için personel maaşlarını bile ödeyemez durumda olduklarını söyledi. Belediyede 650-700 eleman fazlalığı bulunduğunu belirten Başkan Kotan, “İşten çıkarmalara rağmen 700’e yakın fazla eleman var, ancak belediyecilik hizmetlerini yürütecek yeterlilikte, kapasitede eleman yok. Kalifiye eleman açığını belediyeler ve kamu kurum ve kuruluşlarından anlaşmalarla kapatmaya çalışıyoruz. Nitelikli elemana şiddetle ihtiyacımız olduğu halde göreve başladığım günden bugüne kadar bir tek kişiyi bile işe almadım” dedi.

HİZMETLERDE AKSAMA YOK 

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, SSK prim ve vergi borçları nedeniyle İller Bankası’nın belediye payının yüzde 40’ını kestiğini ifade ederek, “Eskiden böyle bir uygulama yoktu, buna rağmen mazeret üretmeden Konyaaltı’na hizmet etmeye çalışıyoruz. Konyaaltı’nda belediyecilik hizmetlerinde aksama yok, hizmetleri tüm olumsuzluklara rağmen daha da iyi, kaliteli hale getirmenin çabası sürdürüyoruz. Belediyenin mali sorunları çözmek için de çalışmalarımızı yoğun bir biçimde sürdürüyoruz” diye konuştu.

GİTAR ÇALACAĞIM, BASKETBOL OYNAYACAĞIM

Adaylık sürecinde de, Konyaaltı Belediye Başkanı seçildiğinde de değişmeyeceğini, hayatında da bir değişim olmayacağını sıkça dile getirdiğini vurgulayan Kotan, şunları söyledi: ” Cem Kotan değişmeyecek, gitar çalmayı, basketbol oynamayı seviyorum. Hafta sonunda sahilde gençlerle basketbol oynadık ve büyük keyif aldım. Gitar çalmayı, halkın içinde, halktan birisi olmayı sürdüreceğim. Makama, koltuğa bağlı kalmadan, halkın içinde, halkın yanında olmaya devam edeceğim.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
AKP spora bina ve inşaat gözüyle bakıyor

AKP spora bina ve inşaat gözüyle bakıyor

İcradan satılık otel