2025 SEZONU İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI!

2025 SEZONU İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI!

MP Turkey & MP Hotel Management CEO ’su Okay Yıldırım yaptığı açıklamada: “2024 sezonunu büyük bir başarıyla geride bıraktık. Misafirlerimize sunduğumuz kaliteli hizmet ve unutulmaz tatil deneyimiyle geçen bir dönemin ardından yine 2025 sezonu için gerekli hazırlıklarımızı titizlikle sürdürüyoruz“ dedi.

Grubun CEO’su Yıldırım sözlerine “Bu yıl, toplam 7 otelimizde hazırlıklarımı devam etmekte. 28 Mart‘ta başlayacak olan Bayram dönemi için iki otelimiz Labranda Alantur ve Labranda Mares misafirlerini ağırlamak üzere kapılarını açacak. Misafirlerimizi, Bayram ruhunu en güzel şekilde yaşatmak için her detayı düşünerek ağırlayacak, bayram tatillerini unutulmaz kılacağız.“ diyerek devam etti.

MP Hotels geçtiğimiz günlerde Labranda Mares Marmaris’de düzenlediği çalıştayda yönetim kadrosunu bir araya getirdi ve misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak, hizmet kalitesini artırmak üzere yaklaşan Bayram tatili öncesinde son hazırlıklarını gözden geçirdi. MP Hotels, çalışan ve misafir odaklı yaklaşımıyla Türkiye’nin önde gelen turizm destinasyonlarında 2015’ten beri kusursuz bir tatil deneyimi sunmaya devam ediyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ülkemizde hukuk faciası yaşanmaktadır

Ülkemizde hukuk faciası yaşanmaktadır

ERDOĞAN TURAN, İNNVİSTA HOTELS BELEK’İN YENİ GENEL MÜDÜRÜ OLDU

ERDOĞAN TURAN, İNNVİSTA HOTELS BELEK’İN YENİ GENEL MÜDÜRÜ OLDU