253 şehit anısına 253 fidan

253 şehit anısına 253 fidan

ANTALYA, (DHA) – AKDENİZ Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında cuma namazından önce, şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. Ardından Vali Hulusi Şahin ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın katıldığı törenle 253 şehit anısına 253 fidan dikildi.

Akdeniz Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Akdeniz Üniversitesi Camii’nde cuma namazından önce şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. Cuma namazı sonrasında Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Gastronomi Topluluğu tarafından hazırlanan lokmaları dağıttı.

FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ziraat Fakültesi Yerleşkesinde de 15 Temmuz’da şehit olan 253 şehit anısına 253 fidan dikimi Vali Şahin, Rektör Özkan, Rektör Yardımcıları Ayşe Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Şükrü Özen ve Prof. Dr. Cengiz Toker, Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin ve 15 Temmuz’da şehit olan Şehit Polis Memuru Muhammed Oğuz Kılınç’ın babası Zeki Kılınç, dekanlar ve akademisyenlerin katılımıyla fidan dikimi gerçekleştirildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Serikspor Aziz Gökhan'la anlaştı

Serikspor Aziz Gökhan’la anlaştı

MATSO Başkanı Güngörden 15 Temmuz mesajı

MATSO Başkanı Güngör’den 15 Temmuz mesajı