Adem Ön (Obeyfendimen) kimdir? Yaşı, Boyu, Sevgilisi, Burcu

Adem Ön (Obeyfendimen) kimdir? Yaşı, Boyu, Sevgilisi, Burcu

20’den fazla dövmesi ile genç kızların gönlünde taht kuran Adem Ön hakkında merak edilenler birikmeye başladı. Adem Ön kimdir? sorusu ve Adem Ön kaç yaşında? sorusu merak edilenler listesinde başı çekmektedir. Bunun yanı sıra Adem Ön’ün sevgilisi var mı? Sorusu da akılları kurcalayan bir diğer soru işaretlerinden. Bizde soru işaretlerine yanıt olması için Adem Ön nam-ı diğer Obeyfendimen ile röportaj gerçekleştirdik.

Kendisini sosyal medyada Obeyfendimen lakabı ile tanıtan Adem Ön, cemre.com’a sımsıcak bir röportaj verdi. Duruşu ve sempatik tavırları ile çok konuşulmayı başaran Adem Ön, kısa zamanda binlerce kitleye hitap etmeyi başardı.

Eğer ki başlıklarımız sizde Adem Öz hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden samimi röportajımızı okumaya davet edelim. Keyifli okumalar.

Kendini sosyal medyada Obeyfendimen ile gösteren başarılı TikTok’er gerçek adının Adem Ön olduğunu ifade etti.

Çok kısa zamanda fenomenler listesine adını altın harflerle kazıtmayı başaran başarılı isim 13 Ekim 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir.

13 Ekim 1999 tarihinde dünyaya gelen başarılı isim 22 yaşında olduğunu ifade etti.

Burcunun yakışıklılığını ve sempatisini üzerinde taşıyan Obeyfendimen’in burcu Terazi’dir. Aynı zamanda başarılı TikToker’a burcunun özelliklerini taşıyıp taşımadığını sorduğumuzda ‘Evet. Sevdiğim zaman tam severim. Kıskanırım. Kararsızımdır. Çok düşünürüm. Hemen sinirlenirim ama hemende geçer. Güldürmeyi severim.’ ifadelerine yer verdi.

Sempatik tavırları ile TikTok gündeminden eksik olamayan Adem Ön, adeta mankenleri aratmaya fiziğe de sahiptir. ‘Boyunuz kaç?’ sorumuza ise ‘1.73 boyundayım.’ cevabını vermiştir.

Başarılı TikToker’ın kilosu boyuna orantılı olarak 67’dir.

TikTok’ta son zamanlarda magazin gündeminden eksik olmayan Adem Ön hakkında birçok soru araştılmaya başlandı. Bunlardan birisini ise biz Ön’e yönelttik. Bizlere cevabı ise herhangi bir takımı desteklemediği oldu.

Adem Ön, zamanında okula gitmediğini ifade ederek şuan açıköğretim lise okuduğunu dile getirdi.

Başarılı TikToker Eskşehir’de doğduğunu ifade etti.

Kısa bir dönem boks yaptım. Tekrar başlamayı düşünüyorum. Fitness ile beraber.

Fenomenlerin kullandıkları sosyal medya hesaplarından para kazanıp kazanmadıkları bir hayli merak konusu oldu. Bizde sizler için Adem Ön’e bu soruyu yönelttik ve bizlere TikTok’tan para kazandığını ifade etti.

TikTok’tan kazandığı ilk parayı ‘Arkadaşlarıma ve aileme kıyafet alıp, onları yemeğe götürmüştüm.’ şeklinde harcadığını ifade eden yakışıklı fenomen 21 yaşındayken TikToker olmaya karar verdi. Fenomen olduğunda ise çevresinden birbirinden komik tepkiler aldığını belirten Ön, bunlara örnek olarak;

İfadelerine yer verdi. Ayrıca TikTok’ta sevdiği bir isim olmadığını belirtti. TikTok’a ise nasıl başladığını ‘Aslında biraz karışık. Instagram hesabım sürekli kapanıyordu. O zamanlar TikTok platformu yoktu. TikTok çıktı. Bir video attım ve her attığım milyon izlendi. Öyle girdim. Yanı umudumu yitirdiğimde. Rastgele başlamıştım yani. Deneme ile. sözleriyle paylaştı.’ 

Adem Ön geçtiğimiz aylarda bir müddet TikTok’a ara vermiş gibi göründü. Bunun nedenini ise ”Telefonum bozuldu, hemde biraz dinleneceğim.” şeklinde yapmıştır.

Uzun zamandır Sera’ya karşı ilgisi olduğu bilinen Adem Ön sonunda aşkı kazanmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde Semih Varol ile ilişkisini noktalamasının ardından uzun bir süre kalbini aşk kapılarına kapatan Sera Varol Adem Ön ile aşk limanından yelkenleri açtı. İkili şuan sevgilidir.

Obeyfendimen ve arkadaşları Eskişehir’e giderken Adem Ön, polis tarafından hakkında yapılan suç duyurusu nedeniyle göz altına alındı. Adem’in bir arkadaşının attığı Instagram hikayesine göre Adem’i haberi olmadığı bir olaydan ötürü tuttuklarını ifade etti. 

Yakışıklı fenomen Cemre.com üzerinden gelen soruları sempatik bir şekilde cevap verdi. Siz merak ettiniz, biz Adem Ön’e sorduk.

Gamsız, bir o kadarda vicdanlı ve yanlışı, yalanı göz ardı edemem. Ayrıca haksızlığa gelemem.

Sevmediğimde yok. Pek umrumda değiller. Sadece yanımdakiler. Onlardan çocukluk arkadaşım.

Aslında insanlara kendini takip ettirebilmek çok zor. Herkes her şeyi beğenmez, beğenmek zorunda da değil. Ben gerçek hayatta nasılsam, sosyal medyada da öyleyim. Bu yüzden diye düşünüyorum. Doğal olmak gerekli.

Dediğim gibi doğal olmak çok önemli. En başta istedikleri verimi alamayıp düşmesinler. Her zaman ayakta kalıp, tekrar denesinler. İnanmak başarmanın yarısıdır. İnansınlar ve yılmasınlar. Her başarı deneme kararıyla başlamıştır.

20 tane. Hiçbir dövmemin anlamı yok. Sadece bazı yazılar ingilizce olduğu için anlamı sadece türkçe hoşuma giden beğendiğim dövmeleri yaptırıyorum. İlk yaptırdığım gögüsümde ki dövme. Respect yazısı. 6 yıl oldu.

Sadece gözü açık olsun. Doğruyu yanlışı ayırt etmedi kendi üzülmesin diye.

Bu olduğum yolda daha da ilerleyip, dizi ve film sektörüne geçmek ama aynı anda sosyal medyamı da yönetmek. Yani ilisinide aktif olarak yapmak istiyorum.

Buna en net cevabımı Ay Yapım olarak verebilirim.

Aslında yabancı ülkelerden herhangi biri. Çünkü yolları, sokakları bile çok farklı. Çok hoşuma gidiyor. Her noktaları farklı bir görünüme sahip.

Yanlız kalma ve köpek. Köpeğe çok az alışmaya başladım.

Yanlız kalmamayı sağlamak. Çünkü çok düşünüyorum. Oda psikolojimi kötü etkiliyor.

Sıcak Kalpler ve Ben Efsaneyim filmlerini önerebilirim. 

Sanırım en çok görmeyi istediği yer Dubai.

Sanırım TikTok olmasaydı Instagram ve Youtube’a yönelirdim.

Haha. Buna cevap olarak yyurken çoraplarımı asla çıkarmam diyebilirim.

Hayır. Eğer kullanıcılar hala bu karakterde olursa, çocuğumun psikolojisi bozulmasın diye.

Hayallerinizden asla vazgeçmeyin. Zoru başarırsınız, imkansız zaman alır. Asla pes etmeyin. Hayal kurun, hayal kurmazsanız yolunuza devam edemezsiniz. Denemekten korkmayın. Unutmayın dediğim gibi, her başarı deneme kararıyla başlamıştır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Doğan Can Otman kimdir? Nez Demir’in sevgilisi kaç yaşında?

Doğan Can Otman kimdir? Nez Demir’in sevgilisi kaç yaşında?

Cansu Tekin kimdir? Kaç yaşında? Boyu kaç?

Cansu Tekin kimdir? Kaç yaşında? Boyu kaç?