Ak Parti bayramlaştı

 AK Parti İl Binası’nda düzenlenen programa İl Başkanı Ali Çetin, milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, İbrahim Ethem Taş, eski milletvekili İbrahim Aydın parti yöneticileri ve parti üyeleri katıldı. Programda konuşan İl Başkanı Çetin, geleneksel hale gelen bayramlaşma merasiminde bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, herkesin bayramını kutladı.

Çetin, bir bayrama daha Gazze’deki Müslümanların acısıyla girildiğini ifade ederek, “İnşallah kardeşlerimizin düşmanlarına karşı muzaffer oldukları, İsrail’in de yaptıklarının yanına kar kalmadığı, hesabının sorulduğu günleri de görürüz” dedi.

Yerel seçimlerin ardından tekrar toparlanmaya, sahada emek vermeye devam ettiklerini ifade eden Çetin, vatandaşların ümidinin halen AK Parti olduğunun farkında olduklarını söyledi.

Eksiklikleri, kusurları belirleyeceklerini, Gazipaşa’dan Kaş’a kadar çalışmalar yürüteceklerini belirten Çetin, “Antalya’ya güzel hizmetler yapacağımızdan, sizlerin de destek ve katkılarıyla Cumhurbaşkanımızın yanında dimdik durarak, daha güzel günlere kavuşacağımızdan hiç endişemiz yok” diye konuştu. Çetin, geçen ay hayatını kaybeden AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol’a da başsağlığı diledi.

Başkan Çetin’in ardından konuşan Milletvekili Mustafa Köse de Gazze’de yaşananlara dikkati çekerek, buruk bir bayram yaşandığını vurguladı. Teknolojinin altın çağının yaşandığı, modern dünyada halen çocukların öldüğünü, öldürüldüğünü ve katledildiğini söyleyen Köse, modern dünyanın ise buna ses çıkarmadığını aktardı. Milletvekili Atay Uslu ise AK Parti’nin ve ‘Ak dava’nın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilerdiğini ve bu dava için yılmadan, yorulmadan çalışacaklarını belirtti. Konuşmaların ardından İl Başkanı Çetin ile millletvekilleri, parti binası önünde partililerle bayramlaşarak, gül dağıttı. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalyaya acil iniş yapan İsrail uçağı hakkında açıklama

Antalya’ya acil iniş yapan İsrail uçağı hakkında açıklama