AKSU TUR, FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

AKSU TUR, FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Aksu Tur, yatırımını gerçekleştirdiği 3 adet MD9’u ve bir adet Maratonu’u bünyesine kattı. As Antalya tarafından satışı gerçekleştirilen araçları As Antalya Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sabır, Aksu Tur Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karacan ile oğulları Yusuf Karacan ve Kaan Karacan‘a teslim etti.

Aksu Tur Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karacan yaptığı açıklamasında, ” Aksu Tur olarak, müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz.  Firmamız, son teknolojiye sahip yeni otobüsleri filosuna ekleyerek yolcu taşımacılığında örnek olmaya devam ediyor. Aksu Tur olarak,  yatırımını gerçekleştirdiğimiz 3 adet MD9’u ve bir adet Maraton otobüsü bünyemize dahil ettik. Yeni araçlarımız, konfor, güvenlik ve çevre dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. Geniş koltuk aralığı ve modern iklimlendirme sistemleri gibi özellikler ile yolcularımızın daha rahat ve güvenli bir yolculuk yapmasını sağlayacak. Bölgemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimize en iyi şekilde hizmet sunmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Aksu Tur 2024 yılı itibarıyle, 2 adet Maraton, 10 Tourismo, 3 Adet MD9, 2 Adet Sultan, 3 adet Novo, 2 Adet Vito ve 10 adet VİP Mini aracı filosuna dahil etmiş oldu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
İLK RESORT OTELİNİ KEMER TEKİROVA'DA AÇTI

İLK RESORT OTELİNİ KEMER TEKİROVA’DA AÇTI

AKCAN HOLDİNG’İN TURİZM YATIRIMLARI DİREKTÖRÜ, ERCÜMENT ULUÇER OLDU

AKCAN HOLDİNG’İN TURİZM YATIRIMLARI DİREKTÖRÜ, ERCÜMENT ULUÇER OLDU