Angara Bebesi (Burak Sezgin) kimdir? Yaşı, burç, tuttuğu takım, nereli

Angara Bebesi (Burak Sezgin) kimdir? Yaşı, burç, tuttuğu takım, nereli

YouTube platformu üzerinde oldukça popüler olan ve videoları özellike Instagram platformu üzerinde büyük sayfalar tarafından takip edilip, paylaşılan Angara Bebesi (Burak Sezgin)’in bir sonraki paylaşacağı video, daima merak edilmektedir. Yakışıklı fenomenin henüz genç yaşında edindiği takipçi sayısı oldukça hayranlık uyandırmaktadır. Mizacıyla da hayranlarının ilgisini üzerine çeken Angara Bebesi (Burak Sezgin)’e detaylı bir şekilde göz atalım.

Angara Bebesi (Burak Sezgin) nerede oturuyor?

23 yaşındayım.

Terazi burcuyum.

Aslen Bolulu’yum.

Ankara’da oturuyorum.

1.80 boyundayım.

79 kiloyum.

Ankaragücü takımını tutmaktayım.

Angara Bebesi (Burak Sezgin) hayranları ile telefon numarasını paylaşmamaktadır.

Ankara’da sıradan bir lisede, üçüncü sınıfa kadar okudum. Lise üçte okuldan atılıp, başka bir okulda liseyi bitirdim. Üniversiteyi Bilecik’te İİBF’de okudum. 4 senelik üniversiteyi 6 senede bitirdim. Oyunculuk eğitimi vs. almıyorum.

Angara Bebesi (Burak Sezgin) eğitim

Sevgilim yok.

Dört kardeşiz. Ben üçüncüyüm.

Lisede eğlenceli birisiydim. Herkesle iyi anlaşırdım. Üniversiteye başladığımda ortam çok yapay geldi. Samimi gelmiyordu ordakiler. Böyle oluncada bi yalnızlık içe kapanıklık oldu. Bende, başka memleket, kimseyi tanımıyorsun bu durum beni çok darladı. O zaman başlamıştım video çekmeye. İnsanların beğenisini kazanmaya başlayıncada devam ettim. Bu işi yapmak isteyenlere tavsiyem, kararlı olmaları, yaratıcı olmaları, yapılmayan bir videoyu yapamasa bile yapılan bir videonun üzerine bir şeyler koyarak yapması, en önemlisi para odaklı değil, başarı odaklı çalışması.

Ailemde çevremde YouTuber birisi yok. Ortanca çocuk olduğum için beni kendi halime bırakmışlardı. Tabi büyük kitlelere ulaşınca takdir ettiler.

Bu işte ilerleyip, bir sinema filmi çekmeyi düşünüyoruz. Çalışmalara başladık. İlerleyen zamanlar bir film gelebilir.

Hobi olarak köpeklerle çok ilgileniyorum. Beslediğim Belçika Malinois cinsi köpeğim var. Vakit buldukça dışarıya onla çıkıyorum. Sakin parklarda yürüyüş yapıyoruz. Köpekle beraber, bilgisayar oyunları, dizi/ film.

Fobi olarak, hızlı giden arabalardan korkuyorum.

Angara Bebesi (Burak Sezgin) kimdir? Yazımızı okumayı bitirdiyseniz, şimdi sizler için Angara Bebesi (Burak Sezgin)’in kullandığı resmi sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından Angara Bebesi (Burak Sezgin)’e ulaşım sağlayabilirsiniz

Angara Bebesi (Burak Sezgin)’in Instagram platformu üzerinde birçok videosu paylaşılmaktadır. Bu videoların yanı sıra birbirinden farklı video içerikleri üretmektedir. 136 gönderisi olan Angara Bebesi (Burak Sezgin)’in 111 bin takipçisi vardır. Sizde Angara Bebesi (Burak Sezgin)’in Instagram platformu üzerinden takipçisi olmak istiyorsanız ve herkesten önce Angara Bebesi (Burak Sezgin)’in güzel gönderilerine ulaşmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Angara Bebesi YouTube kanalında özgün içerikler üretmektedir. Takipçilerinin çok beğenerek ve ilgiyle izlediği videoları oldukça güldürmektedir. Ayrıca Angara Bebesi 1.08 milyon takipçiye sahiptir. Angara Bebesi’nin birbirinden kaliteli video içeriklerine ulaşmak istiyorsanız ve kanalına abone olmak istiyorsanız buraya tıklayınız.

Angara Bebesi’nin Kekoların yanından kız almak adlı popüler videosunu daha önce izlemiş miydiniz?

Angara Bebesi’nin paranormal tabut şakası videosunu daha önce izlemiş miydiniz?

Angara Bebesi’nin, Pavyon Kızının gerçek hayatı videosunu daha önce izlemiş miydiniz?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Buse Plan kimdir? Exatlon’a mı katıldı? Sevgilisi var mı?

Buse Plan kimdir? Exatlon’a mı katıldı? Sevgilisi var mı?

Kübra Turhan kimdir? Kullandığı Kaytie kullanıcı adının anlamı ne?