ANTALYA TURİZM FUARI 30 BİN TURİZM PROFESYONELİNİ BULUŞTURACAK

ANTALYA TURİZM FUARI 30 BİN TURİZM PROFESYONELİNİ BULUŞTURACAK

Basın mensupları ile buluşan Antalya Turizm Fuarı kurucusu, GMT Fuarcılık ve GM Center Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, “Bu sene 35 bin metrekarelik alanda 30 bin turizm profesyoneli ağırlayacağız” dedi.

Bu sene ilk defa üç gün olacak!

Selçuk Meral basın toplantısında yaprığı açıklamasında, “Bu sene ATF’nin 6’ncısını gerçekleştiriyoruz. 2019’da başladık ve Pandami’de de devam ettik. Kararlı atılımımız Türkiye’nin en önemli ve inovatif turizm fuarını yapmamızı sağladı. ATF, ilk yılında 4000 metrekarelik alanda gerçekleştirildi. Bu sene ise 35 ben metrekarelik bir alanda 30 bin profesyonel turizmciyi ağırlayacağız.ATF, ezber bozan bir fuar. Bayrak taşıyıcı bir marka haline geldik. Bu sene ilk defa üç gün olacak. Dünyada bütün fuarlar gün ve etkinlik sayılarını azaltırken biz gün ve etkinlik sayılarımızı artırdık. Turizm memleket meselesidir. Türk turizmcileri de milli takım oyuncusu gibi dünyanın en iyileri arasında.Turizmin tüm ayakları bu fuarda bir araya geliyor. Olması gereken de budur. Misafirlerimize yerli bir ürün sunuyoruz. Türkiye ve Antalya’da etkinlik sayısı artıyor. Kabımıza sığmıyoruz.  Kolektif çalışmamız gerekiyor. ATF de bunun için çaba harcıyor. Yerinde pazarlama ilkesi ile ortaya çıkardığımız bir ürün. ATF olarak dünyada markalaşma hedefindeyiz.”diye konuştu.

ATF, Türkiye’yi ilgilendiren bütün pazarları bir çatı altında bulunduran dünyadaki tek fuar!

Bu sene fuarda 350 stantta binin üzerinde marka olacağını da dile getiren Selçuk Meral, ” 5 ayrı sahnede panel ve sunumlar yapılacak. 103 konuşmacımız var. Bu da ayrı bir rekor. Tamamen profesyonelleri bir araya getirdiğimiz bir fuar. Amacı turizm ürünlerini merkeze alan bir fuar. Türkiye’yi ilgilendiren bütün pazarları bir çatı altında bulunduran dünyadaki tek fuar.İlk yaptığımız zaman bu fuar Türkiye’nin en verimli turizm fuarı olacak demiştim bugün bunu söylüyorum: ATF dünyanın en verimli turizm fuarıdır. Türkiye bu anlamda çok şanslı. Sektördeki bütün paydaşlarımızı bu fuarda bir araya getiriyoruz.Biz oyunu tamamen değiştirdik. Fuarlarda sadece stant alanı veriyorlar. Biz standı da veriyoruz.Fuara yurt dışından da devlet düzeyinde katılım olacak. 20 farklı ülkeden standımız var. Temeli yurt dışında atılan firmalar da göreceğiz bu fuarda. 58 ülkeden ziyaretçi ağırlayacağız.”diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalyada 22 yaşındaki gencin kaza kurşunuyla öldüğü olayla ilgili 3 kişi tutuklandı

Antalya’da 22 yaşındaki gencin kaza kurşunuyla öldüğü olayla ilgili 3 kişi tutuklandı

ELEKTRİK TÜKETİMİNİ, YENİLEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARINDAN SAĞLAYACAK

ELEKTRİK TÜKETİMİNİ, YENİLEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARINDAN SAĞLAYACAK