Antalya’da Real Madrid Futbol Okulu törenle açıldı

Antalya'da Real Madrid Futbol Okulu törenle açıldı

 Belek turizm merkezinde bulunan Regnum Carya Otel’in futbol sahasında gerçekleştirilen açılışa Real Madrid Akademi Koçu Nacho Triguero katıldı. Akademi Koçu Nacho Triguero, futbol yıldızı adaylarına antrenman yaptırık, maç teknik ve taktiklerini paylaştı. 6- 12 yaş arası çocukların yer aldığı ve yaklaşık 3 ay sürecek futbol okulunun açılışı dolayısıyla pasta kesimi de gerçekleştirildi.

Regnum Carya Otel Misafir Deneyimi Müdürü Adnan Mendikli, ” Real Madrid Vakfı Futbol Okulu ve Regnum Carya Otel olarak çocuklarımızın ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını istiyoruz. Unutmasınlar ki önemli olan buradaki fedakarlık, özveri, disiplin, azim ve başarı duygusudur.”

“Bu nedenle tüm çocuklarımıza benimsetilen ögelerden en temel özelliklerin başında takım sevgisi, disiplin, fedakarlık ve özgüven gelmektedir. Bu değerler üzerinden dünyanın en iyi takımlarından biri olarak bilinen Real Madrid Futbol Kulübü çocukların gelişimine önem veriyor. Bizim de buradaki amacımız çocuklarımızın kurs boyunca bu duyguları tatmalarını ve gelecekteki hayatlarında bu başarı ile ilerlemeleri en büyük arzumuzdur” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
3 FARKLI KATEGORİDE YARIŞACAK

3 FARKLI KATEGORİDE YARIŞACAK

Kemer'de Dünya Korfbol şampiyonası düzenleniyor

Kemer’de Dünya Korfbol şampiyonası düzenleniyor