Antalyaspor’da 4’üncü imza

  Antalyaspor transferde 4’üncü imzayı 26 yaşındaki Brezilyalı stoper Thalisson de Kelven Silva’ya attırdı. Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine yönetim kurulu üyeleri Medeni Çelebi ile Yaşar Okudan katıldı.

İmza töreninde konuşan Medeni Çelebi, “Thalisson önümüzdeki 3 yıl boyunca kırmızı beyazlı formayı terletecek. Kadromuzu güçlendirmeye, önemli takviyeler yapmaya devam edeceğiz. Erzurum kampında kadromuzu büyük ölçüde şekillendirmiş olacağız” dedi.

Yaşar Okudan da , “Thalisson’la bir eksik bölgemizi daha tamamlıyoruz. 3-4 oyuncu ile daha anlaşıp, kadromuzu şekillendireceğiz” diye konuştu.

HAYDİ AKREPLER!

Kendisini 3 yıllığına Antalyasporlu yapan imzayı atan Thalisson Kelven de Silva ise Antalyaspor’a transfer olduğu için mutluluk yaşadığını söyledi. “Brezilyalı oyuncu, Türkiye’de ve Antalya’da olmak güzel. Her zaman Türkiye’de oynamak istemişimdir. ve bugün ülkenin en önemli kulüplerinden birine imza atıyorum. Bu renkleri korumak ve bu renkler adına mücadele etmek için her gün çok çalışacağım. Haydi Akrepler” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Alanya Belediyesi Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne hazırlanıyor

Alanya Belediyesi Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne hazırlanıyor

Görüntülerle ifşa olmuştu: Yıkım kararını kaldırmak için cinsel ilişki teklifinde bulunan müdür tahliye edildi

Görüntülerle ifşa olmuştu: Yıkım kararını kaldırmak için ‘cinsel ilişki’ teklifinde bulunan müdür tahliye edildi