ATF TÜRKİYE’DE HAZIRLIKLAR ‘TAM-GAZ!’

ATF TÜRKİYE'DE HAZIRLIKLAR 'TAM-GAZ!'

23, 24, 25 Ekim 2024 tarihlerinde Antalya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan ATF Türkiye, üç gün boyunca turizm sektörünün nabzını tutacak.

Yoğun katılım ve ilgi sebebiyle bu yıl ilk kez 3 günlük programla hazırlanan ATF24 Türkiye’de, 30 bin profesyonel ziyaret öngörülüyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında turizm sektörünün oynadığı role gururla eşlik eden Antalya Turizm Fuarı, 2024 yılında da önemli görüşmelere, yeni anlaşmalara, çözüm arayışlarına ve bilgi paylaşımına ev sahipliği yapacak.

Turizm sektörünün gücü ve kolektif hareketin coşkusuyla altıncı kez kapılarını açan Antalya Turizm Fuarı’nda bu yıl, ‘%100 Türkiye %100 Turizm’ konuşulacak. 5 farklı sahnede hazırlanan paneller, workshoplar, sunumlar, sosyal deneyimler ve B2B görüşmelerle dolu dolu geçecek 3 gün, turizm profesyonelleri tarafından heyecanla bekleniyor.

2019 yılında başlayan ATF Serisi, pandemi sürecinde dahi turizm sektörünü bir araya getirme hedefini sekteye uğratmadan faaliyetlerine devam etti. Doğuşundan bugüne kadar kesintisiz devam eden Antalya Turizm Fuarı, Türkiye’nin ve Akdeniz’in en verimli turizm fuarı olarak ulusal ve uluslararası düzeyde önemli bir konum kazandı. Yerinde pazarlama stratejisi, sade tasarım anlayışı ve ‘Turizm memleket meselesidir!’ vizyonuyla sadece profesyonellere hizmet eden ilk turizm fuarı olan ATF, bu sene 3 gün boyunca turizm paydaşlarını buluşturacak.

10 binin üzerinde yabancı seyahat acentesi ve 60 binin üzerinde profesyonel ziyaret ile Türkiye turizm tarihinde kendisine önemli bir yer açan ATF Türkiye, geçtiğimiz yıl 58 ülkeden 23 bin 600 profesyonel ziyaret aldı.

PANEL PROGRAMI İLE %100 YENİLİKÇİ DENEYİMLER

Antalya Turizm Fuarı (ATF), bu yıl da zengin panel programıyla turizm sektöründe deneyim paylaşımını destekliyor. ATF24 Türkiye panelleri, geniş konuşmacı kadrosu ve çeşitli bakış açılarıyla öne çıkıyor.

Türkiye’nin ilk B2B turizm fuarı olan ATF Türkiye, 5 farklı sahnede paneller, workshoplar, sunumlar ve B2B görüşmelerle profesyoneller arasında güçlü bir iletişim ağı kurmayı amaçlıyor. ATF24’te; ATF-HEALTH, ATF-TECH, ATF-INTERNATIONAL, ATF-SPORTS ve ATF-MAIN STAGE sahneleri yer alacak. 100 uzman, 2 bin dakika boyunca turizmin sorunları, çözümleri ve geleceğini tartışacak. Spor ve sağlık turizmi, seyahat teknolojileri ve uluslararası katılımcılar için özel stant alanları bulunacak. Bu sayede, katılımcılar ve ziyaretçiler daha verimli bir şekilde etkileşimde bulunabilecek.

TİCARET BAKANLIĞIYLA %100 İŞ BİRLİĞİ

Antalya Turizm Fuarı, turizmde anahtar rol oynayan spor, sağlık turizmi ve turizm teknolojileri için T.C. Ticaret Bakanlığı ile güçlü bir iş birliği gerçekleştirdi. GMT Fuarcılık’ın girişimleri sonucunda Antalya Turizm Fuarı, ‘Desteklenen Yurt İçi Etkinlikler’ listesine alındı. ATF-SPORTS, ATF-TECH ve ATF-HEALTH dallarında faaliyet gösteren turizm firmaları, ATF24’e katılmaları durumunda metrekare bazında maddi teşvik alabilecekler. 

%100 NETWORKING FIRSATI

ATF Türkiye, sadece bilgi paylaşımı değil, güçlü sosyal ağların kurulmasını sağlayan özel etkinliklerle de dikkat çekiyor. Fuar boyunca düzenlenecek kokteyl partileri, gala yemekleri ve etkinlikler ile katılımcılar hem iş hem de sosyal anlamda verimli bir üç gün geçirecek.

3 GÜN BOYUNCA %100 VERİM

ATF, inovatif yapısıyla verimli iş birliği, iş fırsatları ve bilgi paylaşımı yapılabilecek profesyonel bir platform olarak kısa sürede büyük mesafe kat etti. ‘Her şey dahil ATF konsepti’ ile katılımcıların ve ziyaretçilerin maksimum verim aldığı ATF Türkiye, hızlı gelişimi ile bu sene 35 bin metrekare alana ulaştı.

Turizm profesyonellerinin iletişimini kuvvetlendirmek, çözüm stratejilerinde hızlı yol katetmek ve yeni iş birliklerine zemin hazırlamak amacıyla GMT Fuarcılık imzasıyla hazırlanan ATF Türkiye’de 2024 yılının değerlendirmeleri ve 2025 sezonunun hazırlıkları konuşulacak.

Antalya Turizm Fuarı; Türkiye ile birlikte tüm dünya pazarlarına misafir üreten 35 ülkeden davetli seyahat acenteleri, Türkiye kaynak pazarlarının en etkin tur operatörleri, hizmet kalitesiyle dünya markası olmuş konaklama tesisleri ve turizm sektörüne teknoloji, hizmet, bilgi, kabiliyet üreten firmalarını aynı çatı altına toplayacak.

SELÇUK MERAL: “MEMLEKET, TÜRK TURİZMCİNİN OLDUĞU HER YERDEDİR”

GMT Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, “Turizm sektörü her güne aynı inanç ve yepyeni bir heyecanla uyanan bir sektör. Biz  bu heyecana ve inanca hizmet etmek üzere 6 yıl önce ATF serüvenimize başladık. 6 sene içerisinde yurt dışından 10 bin üzerinde seyahat acentesi ve 60 binin üzerinde profesyonel ziyaretçi ağırladık. Türkiye’nin, sadece profesyonellere hizmet eden ilk turizm fuarı olduk. Amacımız, Türkiye’de ve dünyada  turizm sektörünün gelişimi için bilgilerin, insanların, şirketlerin, hatta kıtaların arasında; farkındalığı gelişmiş olanlar için yepyeni ve verimli köprüler kurmak. ‘Turizm memleket meselesidir’ söylememizi 2019 yılından, ATF serüvenimizin başından beri tekrarlıyoruz. Buna bir şey daha eklemek istiyorum. Turizm memleket meselesidir; memleket, Türk turizmcinin olduğu her yerdedir. Hedefimiz; ATF ile fuarcılık alanında, özellikle turizm özelinde uzmanlaşmış bir dünya markası yaratmak. Bununla dünya turizmcileri için yepyeni perspektifler, çözümler üreteceğiz. Antalya Turizm Fuarı’ndan sonra Afrika Turizm Forumu ile de bu yolda ilk adımlarımızı attık.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
TURİZM KARİKATÜRLERİ SERGİSİ, FRAPORT TAV ANTALYA HAVALİMANI’NDA!

TURİZM KARİKATÜRLERİ SERGİSİ, FRAPORT TAV ANTALYA HAVALİMANI’NDA!

ALDAŞ'a yeni yönetim

ALDAŞ’a yeni yönetim