Ati242 kimdir? Ati242 nasıl okunur? Gerçek adı ne?

Ati242 kimdir? Ati242 nasıl okunur? Gerçek adı ne?

Türk rap müziği sanatçısı ve söz yazarı olan Hayki nam-ı diğer Ragıp Aytuğ Tunal’ın attığı teliflerden dolayı PMC Youtube kanalının kapanmasına neden olmuştur. Bunun üzerine rapper Ati242 “SÜRTÜK” adlı disstrack parçasını yayınlamıştır. Bununla birlikte adını genç rap dinleyicilerine daha çok duyurmayı başarmıştır. 2 yıl önce yayınladığı ”SÜRTÜK” şarkısı ile hatrı sayılır bir kitle toplayan Ati242 kimdir? Ati242 nasıl okunur? Gerçek adı ne?

Ati242 kimdir?

Patron‘un yetiştirdiği yeni nesil Türkçe rapper sanatçısı Ati242’nin Sagopa Kajmer’e olan hayranlığı takipçilerinin gözlerinden kaçmamaktadır. Twitter platformu üzerinde Sagopa Kajmer’e olan hayranlığını dile getiren Ati242, kendi kitlesinin yanı sıra Sagopa Kajmer’in kitlesinede hitap etmektedir.

Bir röportajında çok konuştuğunu dile getiren Ati242, genç ve dinamik görünümü ile dinleyenleri yaşını merak ettirdi. Bizde sizler için Ati242’nin yaşını Google platformunda araştırdık. Ati242 biz yazımızı yazarken 24 yaşındadır.

Rap müziğin aranan ismi haline gelen Ati242, son çıkardığı şarkılar ile dinleyenleri bir hayli kendisine hayran bırakmayı başardı. Adını henüz güzel bir kadınla yan yana anamadığımız Ati242’nin sevgilisinin olup olmadığı bir hayli merak konusu oldu. Başarısı ile kendisini konuşturan Ati242 Oğlak burcu erkeğidir.

Gerek şarkıları, gerekse kendine has tarzı ile gelecek günlerde adından bir hayli söz ettirecek gibi duran Ati242, 6 Ocak 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Yapmış olduğu rap müziklerde Alman ekolü esintilerinin fırtına gibi estiği Ati242’nin aslen Immenstadt im Allgäu, Almanyalı olduğu bilinmektedir.

PMC Müzik şirketi ile popülerliğine popülerlik katan başarılı rapper Ati242’nin İstanbul da oturduğu tahmin edilmektedir.

Geçtimiz yıllarda Basketbolcu Kobe Bryant’ın vefatına oldukça üzülen ve üzüntüsünü Twitter platformunda yansıtan Ati242: “Şaka mı lan bu?” şeklinde tweet atmıştır. Yakışıklı ve başarılı rapperin boyu hakkında ne yazıkki herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Ati 242’nin boyundan ziyade kilosu hakkında da herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Ati242’nin eğitimi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Ati242’nin telefon numarası Google platformunda bir hayli aratıdı. Bizde sizler için Ati242’nin telefon numarasını araştırdık. Lakin internet üzerinde elle tutulur herhangi bir bilgi bulamadık.

Konserlerden konserlere giden Ati242’nin ne kadar kazandığı takipçilerinin araştırma konusu olmuştur. Bizde sizler için Ati242’nin ne kadar kazandığı hakkında araştırma yaptık. Lakin internet üzerinde elle tutulur herhangi bir bilgi bulamadık.

Ati242, Ati İki yüz kırk iki diye değil Ati İki Dört İki şeklinde okunmaktadır.

Türkçe Rap sektörüne en hızlı şekilde giriş yapıp adını sektöre altın harflerle yazdıran Ati242, çocukken break dance ve hip-hop müzik ile tanıştı. Bunun üzerine çocukluktan heves ettiği rap müzik ile bir bütün oldu. Son zamanlarda çıkarttığı şarkılarla Google platformu üzerinde çokça aratılan Ati242’nin gerçek adı Atilla Serin’dir.

Ati242 sosyal medyadan gelen soruları cevaplıyor!

Rap müziğin vazgeçilmez isimlerinden birisi olmayı başaran Ati242, takipçilerinin istediğini kırmayarak çeşitli Youtube kanallarında takiçileriden gelen ve merak edilen soruları cevaplamıştır. Bizde sizler için en merak edilen soru olan ”Sence 9 ay içerisinde neleri doğru yaptın da bu kadar hızlı yükseldin?” sorusunun cevabını derledik.

”Ben ürettim. Üretirken amirlerini iyi yaptım. Güzel projeler yaptım. Bence bu piyasadaki sanatçıların genel sıkıntısı durağan üretim. Durağan üretim derkende insanları sıkacak boyutta değil. Ara ara. Doğru insanlarla projeler gerçekleştirdim.”

Ati242 kimdir? Ati242 nasıl okunur? Gerçek adı ne? Yazımızın sonuna geldiyseniz, sizlere Ati242’nin kullanmış olduğu sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan Ati242’nin aktif olarak kullandığı sosyal medya hesaplarından ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ati242 Youtube

Ati242 Instagram

Ati242, nam-ı diğer Atilla Serin. Geçtiğimiz zamanlarda Yolu Yok şarkısını rap sektöründe patlatarak adını altın harflerle rapperlar listesine yazdırdı. Hayran kitlesini kat ve kat yükselten Ati242’nin Yolu Yok şarkısının sözlerini içeren videoyu sizler için paylaşıyoruz.

Ati242’nin konserlerinin vazgeçilmez şarkısı olan 242’nin sözlerini içeren videoyu sizler için paylaşıyoruz.

Gelen seni aratır (gelen seni aratır)
Kıskansınlar (kıskansınlar)
Yeri göğü aradım (yeri göğü aradım)
Bulamadım hala (bulamadım hala)
Kırık kolum kanadım (kırık kolum kanadım)
Bi bakıma hasta (bi bakıma hasta)
Büyük konuşan bi gün (büyük konuşan bi gün)
Bi kadına rastlar (bi kadına rastlar)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Edanur Zeynep Duman kimdir? Sevgilisi var mı?

Edanur Zeynep Duman kimdir? Sevgilisi var mı?

Furkan Karaca kimdir? Lütfi Karaca ile kardeş mi?

Furkan Karaca kimdir? Lütfi Karaca ile kardeş mi?