AVRUPA’NIN EN İYİ ŞEHİR OTELİ SEÇİLDİ

AVRUPA’NIN EN İYİ ŞEHİR OTELİ SEÇİLDİ

Travel + Leisure 2024 World’s Best Awards listesinde Travel + Leisure’ın her yıl okuyucuları arasında dünyanın dört bir yanındaki seyahat deneyimleri ile ilgili düzenlediği anket ile yılın en iyi otellerine yer veriliyor.      

The Peninsula Istanbul, her yıl yayınlanan ve milyonlarca okuyucuya ulaşan dünyanın en iyi yeni ve yenilenmiş 100 otelinin yer aldığı Travel + Leisure 2024 World’s Best Awards “No. 1 Europe City Hotel” (Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli) olarak seçildi. Listenin tamamı Travel + Leisure Ağustos 2024 sayısında ve internet sitesinde yayımlanacak.

The Peninsula Istanbul Genel Müdürü Jonathan H. Crook, “Birinci yılımızı henüz geride bırakmışken, dünyanın prestijli seyahat yayınlarının başında gelen Travel + Leisure  tarafından Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli ödülüne layık görülmekten büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Bu başarıya, ekibimizin özverili misafirperverliği ve profesyonel hizmeti ile dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizin değerli desteği sayesinde ulaştık. Misafirlerimizi İstanbul’un büyüleyici atmosferinde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
RUSYA'DA OTEL FİYATLARI REKOR KIRIYOR!

RUSYA’DA OTEL FİYATLARI REKOR KIRIYOR!

HULL CITY, İSTANBUL’DA

HULL CITY, İSTANBUL’DA