Çalışanların, moral vemotivasyonunu sağlamak amacıyla bu özel günü düzenlediklerini ifade eden Alarcha Hotels Genel Müdürü Mehmet Eslek, personelin özverili çalışmaları sayesindemisafirlere en iyi hizmeti sunduklarını ifade ederken, teşekkürlerini sundu. Otelin bahçesindegerçekleştirilen etkinliğe, yönetim kadrosundan temizlik görevlilerine kadartüm personel katıldı.

Düzenlenen bu özel gün, çeşitli etkinlikler vesürprizlerle renklendi. 3 ayda bir gerçekleştirilen bu özel günlerden birisiolan Barbekü Partisi’nde, üç aylık dönemde doğum günü olan ve başarılı olan,ayın personellerine, altın hediye edildi. Barbekü partisinde, personel, biryandan lezzetli yemeklerin tadını çıkarırken bir yandan da arkadaşları ilesohbet etme ve eğlenme fırsatı buldu.

Etkinliğe katılan Alarcha Hotels Satış ve Pazarlama Müdürü Mahmut Özmen “Bu tür etkinlikler personelimizinmotivasyonunu artırıyor. Yönetim Kurulumuz ve Genel Müdürümüz başta olmak üzerebu etkinlikte emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. Bu özel günde, müzikperformansları, dans gösterileri ve çeşitli oyunlar ile çalışanlar keyiflianlar yaşadı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
BARBEKÜ PARTİSİNDE BULUŞTULAR

BARBEKÜ PARTİSİNDE BULUŞTULAR

'Akrabamızın evi' yalanı!

‘Akrabamızın evi’ yalanı!