Baro’da ilk aday

Baro'da ilk aday

 Antalya Barosu’nun Ekim ayında yapılacak olan seçimli genel kurulunun heyecanlı ve çok adaylı geçmesi bekleniyor. Baro kulislerinden edinilen bilgilere göre başkan adaylığı düşünen isimler nabız yoklaması sürdürüyor. Kimi isimler ise yönetim listesini oluşturmaya çalışıyor.

Antalya Barosu Genel Kurulu öncesinde adaylığını açıklayan ilk isim Ali Çağdaş Bozaner oldu. Bozaner’in yönetim kurulu adaylarının ise Mustafa Yıldız, Yeliz Özdemir, Muhammed Sincar, Gizem Kumbul, Emine Zeynep Sönmez, Çevik Köken, Yasin Kaan Topay, Benan Özdemir, Ayşegül Tarakçı Bulut (Manavgat) ve Ali Görgülü (Alanya) olduğu bildiriliyor.

Antalya Barosu Başkanlığı’na aday olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Ali Çağdaş Bozaner, 2012 yılında stajyer avukat temsilciliği ile başlayan Baro serüveninin 2015 yılında Genç Avukatlar Meclisi’nin kurucu başkanlığı üstlenmesi ile devam ettiğini, 2018 yılında bağımsız aday olarak seçildiği Antalya Barosu Yönetim Kurulu üyeliği görevini 2021 yılına kadar sürdürdüğünü bildirdi.

“Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiç bir zaman umudunu yitirmedim” diyen Bozaner, Antalya Barosu üyesi avukatlara yönelik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Uzun yıllardır eleştirdiğimiz hususları değiştirmek, hayalini kurduğumuz Baro’yu ortaya çıkarmak, öğrenilmiş çaresizliği böyle gelmiş böyle gider anlayışını yırtıp atmak ve tepeden tırnağa mücadeleye yeni bir soluk getirmek için yola çıkıyoruz.”

“İstiyoruz ki hayatının her alanında meslektaşının yanında olan, aidiyet duygusu güçlü, meslektaşları ile iletişimi kuvvetli, yürüdüğü zaman kitleleri peşinden sürükleyen ve her zaman ulaşılabilir bir Baro olsun.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Parkta serinleten şarkılar

Parkta serinleten şarkılar

Alanya'da yunuslar tekneye eşlik etti

Alanya’da yunuslar tekneye eşlik etti