BAŞKAN BAĞLIKAYA’DAN YUNAN ADALARI AÇIKLAMASI

BAŞKAN BAĞLIKAYA'DAN YUNAN ADALARI AÇIKLAMASI

Türkiye’deki tatil fiyatlarının rekor düzeyde artması sonrası Türk vatandaşlarının artan Yunan Adaları ilgisi, sektörün en yoğun tartışma başlıklarından biri haline geldi. Türkiye’deki oteller yüksek sezonda bile doluluk sorunu yaşarken Yunan Adaları’na dönük yüksek ilgi sektörün ilgisini buraya çekerken, konuyla ilgili TÜRSAB’dan da açıklama geldi.

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, sosyal medya platformu X’te yaptığı açıklamada Yunan Adalarına dönük kapıda vize uygulamasının kaldırılmasına dönük bir taleplerinin olmadığını belirtti. Bağlıkaya şu açıklamayı yaptı:

“Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının kaldırılması ile ilgili yayılan söylentiler üzerine belirtmek isterim ki; Seyahat Acentaları olarak böyle bir talebimiz yok. Turizmde kötü bir gidişat varsa bunun çözümü rakiplerimize yapılan seyahatleri engellemek değil, turist memnuniyetsizliğinin nereden kaynaklandığını bulmaktır. Vatandaşımız kendi ülkesinde tatil yapma imkânı bulamayıp, yurt dışında tatil yapabiliyorsa, bir turizm başarısından söz etmek mümkün değildir.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kurak ovaya arıtma suyu can verdi

Kurak ovaya arıtma suyu can verdi

EN PAHALI İSPANYA

EN PAHALI İSPANYA