Başkan Böcek: Alanya’da arıtma sorununu çözeceğiz

Başkan Böcek: Alanyada arıtma sorununu çözeceğiz

ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya’nın arıtma sorununu Alanya Belediyesi ile işbirliği içinde çözeceklerini vurguladı. Bölgede yeni arıtma tesisi yapılacağını belirten Başkan Böcek, “Projenin ihalesi için çalışıyoruz. En kısa sürede bu sorunu çözerek ilçemize modern bir tesis kazandıracağız” dedi.

Başkan Böcek, Alanya temaslarına Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatını ziyaretle başladı. Başkan Böcek’i, İlçe Başkanı Bülent

Kandemir, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, il yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, partili yöneticiler, kadın ve gençlik kolları ile vatandaşlar karşıladı.

‘HERKESLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ’

Ziyarette konuşan Başkan Böcek: “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı partililerimizin ve vatandaşlarımızın teveccühü ile ikinci kez kazandık. Geçtiğimiz dönem olduğu gibi yeni dönemde de 19 ilçedeki belediye başkanlarımız ile işbirliği içinde sorunları çözmeye devam edeceğiz. Osman Başkanımla birlikte çalışarak hizmetlerimizi vermeye devam edeceğiz” dedi.

BÖCEK, KAYMAKAM ÜRKMEZER’İ ZİYARET ETTİ

Başkan Böcek, ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret etti. Alanya’daki kurumlarla işbirliği içinde çalıştıklarını belirten Böcek, yeni dönemde de Alanya ile birlikte Antalya’nın diğer ilçelerinde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

‘ARITMA SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ’

Başkan Böcek, daha sonra Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’i makamında ziyaret etti. Alanya’da gerçekleştirilen yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Böcek, ilçede halkın desteğiyle büyük başarılar elde ettiklerini vurguladı. Alanya’ya 3 milyar 477 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını dile getiren Başkan Böcek, “Alanya merkezin arıtma sorununu Alanya Belediyesi ile işbirliği içinde çözeceğiz. Mevcut arıtmanın olduğu yerde yeni arıtma yapacağız. Şimdi projesinin ihalesi için çalışıyoruz. En kısa sürede bu sorunu çözerek ilçemize modern bir tesis kazandıracağız. Antalya ve Alanya’yı azimle ve gururla yönetmeye devam edeceğiz” dedi. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Adlıhan Dere

Adlıhan Dere

Bazı kendini bilmezler!

Bazı kendini bilmezler!