BAŞKAN BUDAK’IN MİSAFİRİ OLDU

BAŞKAN BUDAK’IN MİSAFİRİ OLDU

Ziyarette, ticari işbirliğinin geliştirilmesi ve ortak projelerin hayata geçirilmesi konuları ele alınırken, Antalya’da yer alan Natura Concept Homes ve Gyro Antalya Havacılık merkezi ziyaret edildi ve işletmeler hakkında bilgiler alındı.

Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi (ATİK) Antalya Başkanı Erdoğan Budak Antalya’nın uluslararası ticaret açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek, bu işbirliğinin hem Antalya hem de Pakistan ve Suudi Arabistan için önemli katkılar sağlayacağını dile getirirken “Ziyarette özellikle turizm, ticaret ve yatırım alanlarında karşılıklı fırsatları konuştuk ve değerlendirdik. Başta Pakistan olmak üzere Suudi Arabistan iş dünyası ile sayın başkan Jehangir Aziz Bhatti’n ile birlikte daha yakın ilişkiler kurmayı amaçlıyoruz. Kendisi ile birlikte Natura Concept Homes ve Gyroo Antalya Havacılık merkezini gezdik. Antalya’daki iş insanlarımızın bu ülkeler arasındaki ticaret hacmini artıracak somut adımlar atılması yönünde bu ziyaretlerin önemli olduğunu düşünüyorum. Çalışmalarımıza devam edeceğiz “diye konuştu. 

Jehangir Aziz Bhatti ise, yılın belli bölümlerinde Antalya’da yaşadığını ve Antalya’yı çok sevdiğini belirterek, Pakitan’da doğduğunu ve 9 yaşından bu yana da Suudi Arabistan’da yaşadığını ifade ederek, Pakistan’ın ve Suudi Arabistan’ın ticaret ve yatırım için cazip fırsatlar sunduğunu söyledi ve Antalyalı iş insanlarını bu ülkelere yatırıma davet etti. Bhatti, ayrıca, bu ülkeler arasındaki dostane ilişkilerin ticari işbirliği ile daha da güçlenebileceğinin altını çizdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
ERDOĞAN İPEK, THE SIGN KOCAELİ'DE

ERDOĞAN İPEK, THE SIGN KOCAELİ’DE

Spor yaparak hayatı öğreniyorlar