Başkan Kotan Zeytinköy’de lokma dağıttı

Başkan Kotan Zeytinköyde lokma dağıttı

ANTALYA, (DHA) – KONYAALTI Belediye Başkanı Cem Kotan, Muharrem ayı dolayısıyla Zeytinköy Hacı Bektaşı Veli Kültür Merkezi’nde, oruç lokması dağıttı. Başkan Kotan, “Buluştuğumuz bu anlamlı günde birlikte dua etmek bana büyük bir huzur veriyor” dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Zeytinköy Hacı Bektaşı Veli Kültür Merkezi’nde, Antalya Zeytinköy Anadolu Aleviliği Kültürünü Yaşatma ve Geliştirme Derneği ve Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şubesi ile birlikte oruç lokması dağıttı. Yemeğe Alevi Kültür Derneği Başkanı Dursun Kaya, Zeytinköy Derneği Başkanı Fatma Hakikat, her iki derneğin üyeleri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Dualar eşliğinde açılan oruçta Başkan Kotan, vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

‘KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİRİYORUZ’

Düzenlenen etkinlikte olmaktan memnuniyet duyduğunu kaydeden Başkan Kotan, “Bugün burada vatandaşlarımızla aynı sofrada kardeşliğimizi pekiştiriyoruz. Muharrem ayının manevi atmosferinde bir araya gelerek bu mübarek günü birlikte idrak etmek, bizim için son derece anlamlı. Lokmalarımızı paylaşmaktan ve burada bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Muharrem ayı boyunca tutulan oruçların hak katında kabul olmasını diliyorum” diye konuştu. Başkan Kotan lokma dağıtımı sonrasında kültür merkezi içerisinde bulunan her iki derneği de ziyaret ederek vatandaşlarla ve dernek üyeleriyle sohbet etti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Konuşmalar 35 dakika, oylamalar 25 dakika sürdü

Konuşmalar 35 dakika, oylamalar 25 dakika sürdü

Antalya'da ulaşım 15 Temmuz'da ücretsiz

Antalya’da ulaşım 15 Temmuz’da ücretsiz