Başkan’la öpüşmek yasak!

Başkan'la öpüşmek yasak!

 12 Nisan 2024 günü meydana gelen teleferik kazası sonrası 14 Nisan 2024 günü tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, cezaevinde yaşadıklarını anlattı. Cezaevinde ciddi rahatsızlıklar yaşadığını belirten Başkan Kocagöz, “İltihaplı romatizma rahatsızlığım akciğerime tutunmuş. Bu nedenle de oksijenim son derece düştü.  Hastaneye kaldırılmam gerekiyordu. Ancak kelepçesiz cezaevine götürülmemiz yasaktı. Kelepçeli bir fotoğrafın beni sevenlerin destekleyenleri gaza getirir endişesi ile hastaneye gitmedim” dedi.

Başkan Kocagöz Antalya Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu başkanı İbrahim Akkaya, Genel Sekreter Cem Çon Başkan yardımcıları Ebru Küçükaydın ve Nihat Toklu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kubilay Eldemirci, Naci Baydar ve Yaprak Özer’i makamında kabul etti.

Yaş grubuna, kişinin hastalığına göre oksijen değeri değişmekle birlikte 96′ olması gereken kandaki oksijen miktarı 85’lere düşen Başkan Kocagöz, “Son yaptırdığım kontrolde hocamız 10 gün daha tedavi görmemem durumunda ölebileceğimi söyledi. Şu anda maalesef öpüşmek yasak. Bu nedenle de sağlığıma dikkat ediyorum” dedi.

Cezaevine girdiği ilk günü de anlatan Başkan Kocagöz, “Cezaevine girdiğimde benim için hiç alışılagelmiş bir ortam değildi. Gardiyan beni bir odaya götürdü ve ‘fotoğraf’ dedi. Bende birlikte özçekim yapacağız zannettim ve cezaevinin olduğu anlaşılmasın diye bir yer ararken meğer bu benim dosyam için çekilecek olan fotoğrafmış. Tabi o zaman çok bozuldum” diye konuştu.

Yine cezaevine girince büyük şaşkınlık yaşadığını da belirten Başkan Kocagöz, yaşadığı bir başka olayı da anlattı. Cezaevine girince yine bir gardiyanın kendisini elini uzattığını belirten Kocagöz, “Bende elimi uzattım. Ancak meğer el sıkmak için değil üzerimi aramak için elini uzatmış. Üzerim aradığında yine çok kötü hissettim” diye konuştu.

Cezaevinde de boş durmadığını da belirten Başkan Kocagöz, “Burada çok sayıda proje üzerinde çalışma yaptım. Açılışlarına kadar planladım. Çok hızlı bir şekilde yeniden işime başladım. Bir yandan ziyaretleri kabul ederken, diğer taraftan da projelerimizi hayata geçirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Askerlere erken emeklilik geliyor!

Askerlere erken emeklilik geliyor!

Uysal: Birlikteliğimiz den memnunum

Uysal: Birlikteliğimiz den memnunum