Bayramoğulları çifti, Almanya’da bir dizi konser verdi

Bayramoğulları çifti, Almanyada bir dizi konser verdi

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) – ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO) Flüt Sanatçısı Doç. Lelya Bayramoğulları ile obua sanatçısı eşi Doç. Bayram Bayramoğulları, Almanya’da bir dizi konser verdi.

Yaz sezonunu yurtdışı konserleriyle değerlendiren flüt ve obua sanatçıları Lelya- Bayram Bayramoğulları çifti, davet üzerine Antalya’dan Almanya’ya gitti. Sanatçı çift, Kuzey Ren Vestfalya bölgesinde Moers, Rheinberg, Mülheim an der Ruhr şehirlerinde Alman sanatçılarla birlikte sahneye çıktı.

Oda müziği tadındaki konserlerde Türk ve Alman sanatçılar klasikten film müziklerine uzanan repertuarları ile Alman klasik müzik severlere keyifli, neşeli dakikalar yaşattı.

Flüt Sanatçısı Doç. Lelya Bayramoğulları ile obua sanatçısı Doç. Bayram Bayramoğulları, konserlerde klasikten film müziklerine uzanan repertuarları ile Alman izleyicilere kayifli anlar yaşattı. Bayramoğulları çifti, “Birbirinden güzel sahnelerde Alman sanatçılarla birlikte müzik yapmak, Antalya’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek bizim için büyük onur oldu. Çok mutluyuz” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kaza değil cinayet olur

Kaza değil cinayet olur

Kepez’in milli gururu