Bazı kendini bilmezler!

Bazı kendini bilmezler!

 CHP’li Döşemaltı önceki dönem belediye başkanı Turgay Genç, sosyal medya hesabından zehir zemberek bir paylaşım yaptı. Genç, paylaşımında “Bazı kendini bilmezler yerel seçimlerden başlayarak şahsımı ve ekip arkadaşlarımı karalama çabası içine düşmeye devam ediyorlar. Bizler genel seçimlerde ev ev, sokak sokak çalışırken her türlü iftiraya, terörist hakaretlerine maruz kalırken, yanındaki dükkandan oy istemeyen, hiçbir hemşerimize selam dahi vermeyenler kalkmış bizlerin partililiğini sorguluyor” ifadelerine yer verdi.

DÖŞEMEALTI’NA CHP BAYRAĞINI BİZ DİKTİK

Turgay Genç, CHP’nin Döşemealtı’nda esamesi okunmazken, her türlü fedakarlığı ve bedeli ödeyerek ilk defa partinin bayrağını Döşemealtı Belediyesi’ne kendilerinin diktiklerini belirterek, şu ifadelere yer verdi: “Tarihinde ilk defa partimizin Cumhurbaşkanı adayını (Kemal Kılıçdaroğlu) ilçemizde birinci çıkartabildik.Biz AKP Antalya Büyükşehir başta olmak üzere, tüm Türkiye’de belediyeleri kazandığı süreçte Döşemealtı Belediye seçimlerini kazandık. Şu anda Döşemealtı Belediyle seçimlerini partimiz kazandıysa benim ve tüm ekip arkadaşlarımızın büyük emeği vardır. Sevgi duymasınız bile baygı duyulacak 100’den fazla projeyi hayata geçirdik.”

BU KONUŞMAYI TEKRAR İZLEYİN

Turgay Genç, sosyal medya paylaşımının son bölümünde “Şimdi kendini bilmezlerin yerel seçimlerde yapmış olduğum bu konuşmayı tekrardan izlemesini istiyorum. Şahsımı bu şekilde bir paylaşım yapmak zorunda bırakanlar adına üzüntü duyduğumu belirtir, tüm partili yol arkadaşlarıma ve beni karşılıksız destekleyen Döşemealtı halkına bir kez daha destekleri için sonsuz teşekkür ederim. Cumhuriyet Halk Partisi’ne 25 yıldır nasıl emek verdiysem daha fazla vermeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Başkan Böcek: Alanyada arıtma sorununu çözeceğiz

Başkan Böcek: Alanya’da arıtma sorununu çözeceğiz

Antalya’da İYİ makyaj