Bir ayağım belediyede değil!

Bir ayağım belediyede değil!

 31 Mart genel seçimlerinde CHP Serik’te Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı yapan Osman Demiroğlu, sosyal medya hesabından çok ses getiren bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında CHP’nin 93 yıl sonra Serik Belediye Başkanlığı’nı 12 bin 600 oy farkla kazandığını hatırlatan Osman Demiroğlu, belediye yönetiminde aktif bir görevi olmadığını belirterek, Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul ve ekibinin başarılı olmaktan başka şansı olmadığını bildirdi. Osman Demiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Hepinizin bildiği üzere belediye seçiminde Serik belediye seçim komite başkanıydım. Seçim sürecini yönettim. En ön planda beni gördüğünüz için beni belediyede her istediğini yapabilecek bir isim olarak görüyorsunuz. Haklısınız da yanlız şunu hatırlatmak istiyorum. Belediye yönetiminde aktif bir görevim yok.”

“Belediye başkanımız sayın Kadir Kumbul bir çalışma ekibi kurdu. Ekibi ile hepinizin işini yapacak. Çünkü 12600 farkla gelen belediye başkanının başarılı olmaktan başka şansı yok. Serik halkımızın beklentisi başkanımızdan ve ekibinden çok yüksek hakkınızda kesinlikle kendisine gidin isteklerinizi söyleyin.”

“Hiç birinizi boş döndürmez benimle ilgili sizden anlayış bekliyorum. Devamlı benim bir ayağım belediyede olursa ekibi yanlış anlar işlerine karıştığımı düşünürler. Bu da en çok beni üzer!!! Yinede belediyemizde selamım geçerlidir. Mutlaka işleriniz için kendiniz direk başvurun. Bütün işlerinizi sorunlarınızı çözmek için başkanımız ve ekibi ellerinden gelini yapacaklardır…Bir gün mutlaka sizlere hizmet etme yetkimin olduğu dönemler olacak hepinizi seviyorum saygılarımla Osman DEMİROĞLU”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Doğanın uyanışı

Doğanın uyanışı

CHP'de kıl payı Başkan Bayrak oldu

CHP’de kıl payı Başkan Bayrak oldu