Bu skandala sessiz kalamayız!

Bu skandala sessiz kalamayız!

 Antalyaspor hafriyat vurgunu Antalya’nın gündeminin ilk sırasındaki yerini koruyor. Kamuoyunun çeşitli kesimlerinden Antalyaspor üzerinden bazı kişilerin haksız kazanç elde ettiği yönündeki iddiaların açıklığa kavuşturulması ve suçluların cezalandırılması talepleri her geçen gün artıyor.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Kurucu Başkanı Hasan Öder de Antalyaspor hafriyat skandalına karışanların cezalandırılmasını ve kulübün haklarının korunmasını istedikleri bildirdi. Antalyaspor hafriyat işinden kötü kokular aldığını öne süren Hasan Öder, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe, Antalyaspor’a maddi destek sağlanması için tahsis edilen hafriyat işinden kulübün kasasına bir kuruş bile girmediğini, dernek yönetimiyle anlaşmazlıklar yaşadığını ve kötü kokular aldığını ifade etmesi ile birlikte bir çok kişinin skandala karıştığı ortaya çıkmıştır. Memleket Partisi olarak Antalyaspor skandalına karışanların cezalandırılmasını ve kulübün haklarının korunmasını istiyoruz. Unutmayalım; Antalyaspor hepimizin. Bu skandala sessiz kalamayız. Bu skandala karışanların cezalandırılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Antalyaspor’umuza sahip çıkacağız.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Yandaş şirketin ihmali var mı?

Yandaş şirketin ihmali var mı?

Vatandaşı 12 bin 500 lira emekli maaşına mahkum ekmek vicdansızlıktır

Vatandaşı 12 bin 500 lira emekli maaşına mahkum ekmek vicdansızlıktır